Polovni Renault Kangoo 2004. godište iz Niša

Renault Kangoo polovnjak

Renault Kangoo je multifunkcionalno vozilo koje od 1997. godine proizvodi francuska fabrika automobila Renault. Do sada je proizveden u dve generacije, a 2019. godine pojavila se i električna verzija ovog vozila. Renault Kangoo je posebno pogodan za sve one kojima je potrebno komforno i prostrano prevozno sredstvo, koje više služi kao dostavni kombi nego kao putnički automobil. 

Našu agenciju za otkup polovnih automobila nedavno je kontaktirao vlasnik jednog Renault Kangoo vozila iz Niša, rekavši nam da bi želeo da proda svoje vozilo. Ponuda se učinila i te kako zanimljiva stoga smo nedugo nakon poziva izašli na teren kako bismo se dogovorili oko uslova otkupa. 

Karakteristike polovnog Renault Kangoo vozila

 • Vrsta: dostavni kombi
 • Kilometraža: 350.000 km
 • Motor: dizel
 • Zapremina motora: 1461 cm3
 • Snaga motora: 66/90 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 4
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 5
 • Broj vrata: 5
 • Registrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, kao i bočni airbag, child lock, ABS, ESP, ASR, kodiran ključ, centralno zaključavanje, prednji električni podizači, električni retrovizori, putni računar, krovni nosači…

Otkup i cena Renault Kangoo polovnjaka

Kao što smo rekli, na poziv vlasnika iz Niša otišli smo na lice mesta kako bismo se dogovorili sa vlasnikom o uslovima otkupa. On nam je rekao da je do nedavno vodio jedan posao koji je zahtevao prevoz robe, pa mu je samim tim ovaj automobil bio i više nego koristan, takoreći neophodan. 

Renault Kangoo je u njegovom vlasništvu skoro 10 godina i za to vreme sa njim je prešao zaista veliku kilometražu i kako sam kaže odlično ga je služio, pa je neko vreme oklevao da li da ga uopšte proda. Međutim, s obzirom na to da mu više nije bio potreban zbog posla shvatio je da mu se najviše isplati da za njega uzme određeni novac, koji može iskoristiti za kupovinu nekog novijeg i trenutno potrebnijeg automobila. 

Nakon što smo obavili kratku inspekciju vozila, predložili smo vlasniku fer cenu za otkup Renault Kangoo polovnjaka u iznosu od 4.000 evra. Vlasnik je i više nego zadovoljno prihvatio našu ponudu, te smo mu isplatili keš na ruke, a mi se zajedno sa novootkupljenim vozilom vratili nazad za Beograd. 

Fer i pošten otkup polovnjaka

Ukoliko imate u svojoj garaži polovni ili havarisani automobil kontaktirajte nas kako bismo po fer i poštenoj ceni otkupili vaše vozilo. Po primljenom pozivu dolazimo na lice mesta kako bismo utvrdili realnu cenu, a isplata se vrši na licu mesta – dobijate keš na ruke.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem