Polovni Mercedes Benz A 180 CDI 2010. godište iz Beograda

Automobil Mercedes Benz A klase

Mercedes Benz A-klase je automobil koji već više od 20 godina proizvodi nemačka fabrika automobila Mercedes Benz. Ovaj automobil se proizvodi od 1997. godine, a do sada je proizvodnja otišla u tri generacije.

A klasa je prvi i najmanji Mercedesov automobil koji je imao prednji pogon. Prve dve generacije ovog automobila su pripadale klasi malih automobila, međutim, s obzirom na to da su bili nešto viši u odnosu na klasične male automobile, mogli su pripadati i kategoriji minivenova. Treća generacija napušta koncept minivena i sa svojim dimenzijama može se reći da pripada nižoj srednjoj klasi automobila (golf klasi). Treća generacija je 2012. godine izabrana za najlepši automobila na Međunarodnom festivalu automobila.

Polovni automobil Mercedes Benz A klase

Nama se nedavno obratio vlasnik jednog Mercedes Benz automobila A klase iz Beograda sa željom da otkupimo njegovo polovno vozilo. Nije bilo potrebno da se mnogo dvoumimo, uzeli smo podatke od vlasnika i već istog dana se zaputili na njegovu adresu kako bismo pogledali automobil.

Karakteristike modela Mercedes A 180 iz 2010. godine

 • Vrsta: hečbek
 • Kilometraža: 195.000 km
 • Motor: dizel
 • Zapremina motora: 1991 cm3
 • Snaga motora: 80/109 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 5
 • Manuelni menjač sa 6 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Automatska klima
 • Registrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, kao i bočni airbag, kodiran ključ, ABS, ESP, ASR, daljinsko zaključavanje, multifunkcionalni volan, servo volan, tempomat, putni računar, električni podizači, električni retrovizori, sedišta podesiva po visini, grejanje sedišta, senzori za svetla, navigacija, radio CD, ISOFIX sistem, multimedija, USB

Otkup i cena Mercedes Benz polovnjaka

Ono što je važno da napomenemo jeste da mi otkupljujemo sve vrste automobila, bez obzira da li se radi o havarisanom ili polovnom vozilu koje je u voznom stanju. Jedini razlog zbog kojeg obraćamo pažnju na stanje vozila jeste kako bismo na najbolji mogući način mogli da utvrdimo realnu cenu svakog automobila.

Polovni automobil koji smo ovaj put imali prilike da otkupimo jeste Mercedes Benz A180 2010. godište iz Beograda. Kao što nam je i saopšteno u pozivu, automobil se nalazi u poprilično dobrom i voznom stanju, sa manjim oštećenjima na karoseriji.

Automobil je udaren sa bočne strane u zadnjem delu, pa se iz tog razloga tu nalazi i nešto veća ogrebotina. Ostatak spoljašnjeg dela se nalazi u odličnom stanju, sa divnom metal-crna bojom. Unutrašnjost vozila je takođe poprilično dobro očuvana, a kožna sedišta daju automobilu posebnu sofisticiranost. U vožnji se ovaj automobil pokazao relativno dobro, iako se primećuje da vlasnik nije redovno servisirao svoje vozilo, što nam je i priznao prilikom inspekcije automobila.

Kako nam je saopšteno, vlasnik se odlučio da proda svoj automobil jer je odlučio da mu je potrebniji neki noviji model, a s obzirom na to da je on prvi vlasnik ovog automobila i da je u njegovom posedu već 9 godina smatra da je pravo vreme da se ponovi.

Nakon svih utvrđenih činjenica o stanju automobila, na obostrano zadovoljstvo, dogovorili smo se sa vlasnikom da je fer cena za otkup Mercedes Benz A180 polovnjaka iz 2010. godine 4.000 evra.

Enterijer polovnog Mercedes Benz automobila

Fer i pošten otkup Mercedes polovnih automobila

Kao što ste na osonovu ovog teksta i mogli da se uverite, nije nam bitno u kakvom je stanju vaš automobil, a nisu nam bitne ni godine starosti, kao ni pređena kilometraža. Bez obzira na sve to, mi vršimo otkup automobila po najpovoljnijim cenama, u najkraćem mogućem roku, bilo gde da se nalazite u Srbiji, a keš dobijate odmah na ruke.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem