Polovni Lancia Ypsilon 1.2 16V 2001. godište

Polovni Lancia Ypsilon 1.2 16V 2001. godište

Lancia Ypsilon predstavlja jedini Lancia automobil koji se u ovom trenutku proizvodi i prodaje u ovom trenutku. Trenutno je u trećoj generaciji svog razvoja. Prvi model je razvijen 1995. godine.

Svakodnevno dobijamo pozive za  otkup polovnih automobila svih vrsta, a ovaj put smo otkupili polovni Lancia Ypsilon prve generacije. U daljem tesktu pogledajte kako je protekao otkup i kolika je bila otkupna cena.

Karakteristike Lancia Ypsilon 1.2 16V 2001. godište

 • Vrsta: hečbek
 • Kilometraža: 189 000 km
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 1246 cm3
 • Snaga motora: 59/80 (kw/ks)
 • Emisiona klasa motora: Euro 3
 • Manuelni menjač:  5 brzina
 • Broj sedišta: 4 sedišta
 • Broj vrata: 2/3 vrata
 • Registrovan do septembra
 • Od dodatne opreme: kodiran ključ, airbag za suvozača, ABS, blokada motora, centralno zaključavanja, servo volan, električni podizači, alu felne

Otkup i cena Lancia polovnjaka

Lancia Ypsilon je model automobila kojim su ljudi iz kompanije pokušali da podignu kompaniju koja je bila u problemima. Ispostavio se kao model koji je dobio zadovoljavajuću pažnju jer je opstao u proizvodnji sve do danas. Ovaj put smo imali priliku da otkupimo model sa benzinskim motorom 1.2 16V sa 80KS .

U suštini nam nije važno koji motor je postavljen u automobilu koji otkupljujemo, jer ćemo bez obzira na zapreminu i vrstu goriva želeti da otkupimo automobil ukoliko dođemo do zajedničkog sporazuma.

Korisno nam je da znamo o kojem se motoru radi kada nas pozovete, jer nam je iskustvo pokazalo da treba biti spreman za različit rad agregata iste generacije i poznavanje čestih problema istih. To nam omogućava da vam damo realnu ponudu za vaše vozilo koje želite da date na otkup.

Vlasnik je želeo da proda automobil jer mu više nije bio potreban, a godinama je korišćen kao drugi automobil u porodici i vožen je samo na kraćim gradskim rutama. Automobil se nalazi u voznom stanju, pristojnog izgleda sa normalnim tragovima korišćenja za automobil ovih godina.

Vlasnik nije mogao lako da proda svoj automobil, pa je čitajući naša iskustva shvatio kako mi radimo svoj posao i odlučio da nas pozove.

Osim malih oštećenja karoserije i unutrašnjosti, automobil je bio u dobrom i voznom stanju sa velikim servisom na pomolu. Procenili smo da je fer cena za otkup Lancia Ypsilon 1.2 16V iznosila 1050€.

Fer i pošten otkup Lancia vozila

Kada dođe vreme za prodaju automobila, a nikako ne uspevate da prodate svog četvorotočkaša, znajte da uvek ima neko ko će kupiti – i to najboljoj ceni.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem