Polovni Hyundai Atos Prime, 2005. godište iz Koteža

Žuti Atos Hundai automobil bez tablica

Atos je model gradskog vozila kojeg je proizvodio južnokorejski proizvođač automobila Hyundai u periodu između 1997. i 2014. godine. Ovo vozilo se, takođe, prodavalo pod imenima Atoz, Amica i Santro. 

Od 1999. Hyundai uvodi novu verziju ovog modela, čuveni Atos Prime sa izdignutim zadnjim branikom i novim dizajnom zadnjih vrata, dostupan isključivo u hečbek obliku karoserije sa petoro vrata. 

Kontaktirao nas je vlasnik polovnog Hyundai Atos Prime vozila, 2005. godište iz Koteža sa uptiom da li smo zainteresovani da otkupimo njegovo vozilo. Naša agencija za otkup automobila se bavi otkupom polovnih vozila u svim stanjima pa smo odlučili da se odazovemo na molbe našeg klijenta. U nastavku teksta saznajte detalje otkupa. 

Karakteristike i polovnog Hyundai Atos Prime vozila iz 2005. godine: 

  • Godina proizvodnje: 2005. 
  • Prešao: 123.000 km 
  • Snaga motora: 43 kw / 57 KS 
  • Gorivo: Benzin 
  • Klasa motora: Euro 4 
  • Karoserija: Hečbek
  • 4/5 vrata
  • Manuelni menjač, 5 brzina 

Kupovinom vozila Hyundai Atos dobijate pouzdan gradski automobil po veoma pristupačnoj ceni, pa je iz tog razloga veoma popularan na domaćem tržištu. Ovo, međutim, može otežati prodaju ovog vozila budući da je tržište prilično zasićeno ovim modelom.

Žuti hundai automobil fotografija sa zadnje stranice

 

Naš klijent iz Koteža se obratio našoj agenciji za otkup automobila posle mnoštva bezuspešnih pokušaja prodaje putem oglasa. Nakon što smo se čuli, postavili smo mu par pitanja o generalnom stanju automobila, kilometraži i stanju motora kako bi imali ideju o kakvom vozilu je reč.

Jedan od glavnih načela naše agencije za otkup autobila je fer ponuda koja odgovara i nama i klijentu. Ovaj Hyundai Atos Prime polovnjak se nalazio u solidnom stanju, sa par otisaka vremena na njemu.  

Vlasniku smo isplatili 1200 evra na ruke u kešu i preuzeli čitav posao sa dokumentacijom a iz Koteža smo se vratili bogatiji za jedno pozdano i kvalitetno vozilo.

Fer i pošten otkup Hyundai automobila

Ukoliko i vi u svom posedu imate neko polovno Hyundai vozilo koje želite da prodate, kontaktirajte nas i mi u roku od 48 sati izlazimo na teren. Bez obzira na godište, vozno stanje ili pređenu kilometražu, na licu mesta ćemo utvrditi realnu cenu za fer i pošten otkup.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem