Polovni Hummer H3 2007. godište iz Sombora

Polovni automobil Hummer H3

Hummer je nekadašnji američki proizvođač automobila, koji je aktivno radio od 1992. do 2010. godine. Ovaj brend bio je specijalizovan samo za terenska SUV vozila, a strmoglavi pad u poslovanju kompanija je doživela početkom 21. veka, a konačni fijasko nakon svetske ekonomske krize 2008. i 2009. godine. 

Ova kompanija, tokom 18. godina postojanja, je uspela da proizvede tri modela – H1, H2 i H3. Treća generacija Hummer automobila na tržištu se našla 2005. godine, a u pitanju je bilo terensko vozilo srednje veličine. Upravo jedno takvo nam je ponudio vozač iz Sombora. 

S obzirom na to da se na našim ulicama ne mogu baš tako sresti Hummer vozila i da nemamo često priliku da ih otkupljujemo, ovu šansu nipošto nismo želeli da propustimo, već smo se odmah sutradan zaputili na adresu vlasnika

Karakteristike modela Hummer H3 iz 2007. godine

 • Vrsta: Džip/SUV
 • Kilometraža: 145.000 km
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 3460 cm3
 • Snaga motora: 164/223 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Automatski menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Automatska klima
 • Nije registrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, kao i bočni airbag, ABS, ESP, ASR, kodiran ključ, centralno zaključavanje, servo volan, električni retrovizori, sedišta podesiva po visini, svetla za maglu….

Otkup i cena Hummer H3 polovnjaka

Već smo napomenuli da nas je kontaktirao vlasnik polovnog automobila Hummer H3 automobila iz Sombora sa željom da dođemo i otkupimo njegovog polovnjaka. Sledećeg dana odgovorili smo na poziv i izašli na teren da utvrdimo stanje u kojem se vozilo nalazi. Detaljnim pregledom, utvrdili smo da se celokupni auto nalazi u poprilično dobrom stanju.  

To nas je navelo da upitamo vlasnika zbog čega se odlučio da proda ovaj veoma kvalitetan automobil. Upravo se u toj konstataciji i krio njegov razlog. Naime, s obzirom na to da se radi o čoveku koji se nedavno oženio i dobio dete, a koji ovaj automobil poseduje već 10 godina, shvatio je da nije više u stanju da ga održava na pravi način, odnosno njegovo posedovanje mu nije više isplativo.

Shvatili smo da je ovaj auto služio više kao statusni simbol, ali svakako sa godinama se prioriteti menjaju, što je sasvim u redu i opravdano. S obzirom na to da nije želeo da gubi vreme na oglase i čekanje da se javi pravi kupac, odmah kontaktirao nas

Hummer H3 polovni automobil

Zahvalili smo vlasniku na ukazanom poverenju i ponudili mu i više nego fer cenu za otkup polovnog Hummer H3 automobila, starog skoro 13 godina. Cena otkupa koju smo dogovorili sa vlasnikom iznosila je 16.000 evra. Dogovor je sklopljen na obostrano zadovoljstvo, a mi smo došli u posed izuzetno retkog automobila na našem tržištu!

Fer i pošten otkup svih polovnih automobila

Kada želite da prodate svoj automobil po najboljoj mogućoj ceni, u ma kakvom stanju da se nalazi vozilo, a pritom uz najkraći mogući rok, slobodno se obratite nama i mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaš automobil. Nisu nam važni ni brend, ni model ni stanje vozila – samo vaša želja za brzom i sigurnom prodajom polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem