Polovni Ford Focus 1.8 DCI iz Beograda 2002. godište

Polovni Ford Focus crvene boje

Kompanija Ford je svakako jedna od najpoznatijih kada govorimo o automobilskoj industriji. Ova multinacionalna kompanija, sa tradicijom dugom više od 100 godina, uspešno održava svoju poziciju na tržištu zahvaljujući stalnom osluškivanju potreba potrošača. 

Ford se može pohvaliti velikim brojem uspešnih modela, a svakako jedna od perjanica ove američke kompanije jeste Ford Focus. Ovaj model se proizvodi još od 1998. godine, a trenutno je u proizvodnji četvrta generacija ovog automobila. 

Naša agencija redovno otkupljuje različite modele Ford automobila, a ovaj put obratio nam se vlasnik jednog Ford Focus 1.8 DCI vozila iz Beograda. Rečeno nam je da je auto 2002. godište, a mi smo se već sutradan zaputili na adresu vlasnika kako bismo pogledati automobil i dogovorili se oko otkupa. 

Karakteristika automobila Ford Focus 1.8 DCI 2002. godište

 • Vrsta: hečbek
 • Kilometraža: 194.000 km
 • Motor: dizel
 • Zapremina motora: 1758 cm3
 • Snaga motora: 85/116 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Manuelna klima
 • Registrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, kao i bočni airbag, ABS, ESP, ASR, kodiran ključ, centralno zaključavanje, daljinsko zaključavanje, putni računar, električni podizači stakla, električni retrovizori, svetlo za maglu, tonirana stakla, sedišta podesiva po visini, radio CD, aluminijumske felne

Otkup i cena polovnoh Ford Focus automobila 

Vlasnik polovnog automobila Ford Focus 1.8 DCI iz Beograda nam se obratio sa željom da mu pružimo osnovne informacije o procesu otkupa polovnih automobila. Naime, želeo je da se raspita o najbržem načinu na koji bi mogao da proda svoj automobil, s obzirom da mu je novac bio hitno potreban. 

Rekao nam je da se radi o polovnom Ford Focus automobilu iz 2002. godine, da je automobil očuvan i neoštećen, kao i da ga prodaje isključivo iz novčanih razloga. 

Predložili smo mu da već sutradan izađemo na teren i izvršimo besplatnu procenu stanja u kojem se automobil nalazi, kako bismo mogli da damo konačnu ponudu za otkup ovog vozila.

Polovni Ford Focus crvene boje

Posle izvršene procene, uzimajući u obzir sve činjenice, kao i to da je automobil očuvan i neoštećen, predložili smo cenu za otkup Ford Focus automobila u iznosu od 1.250 evra. Dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo, vozilo smo uspešno otkupili, a vlasniku je novac bio isplaćen istog trenutka. Ovim smo zaključili još jednu uspešnu transakciju.

Fer i pošten otkup Ford automobila

Ukoliko i Vi posedujete neki Ford automobil, ili bilo koji drugi auto koji želite da prodate u skorije vreme, sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate, a mi ćemo u najbržem roku izvršiti besplatnu procenu vašeg automobila i za njega vam ponuditi odgovarajuću i fer cenu.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem