Polovni Ford Fiesta 1.4 TDCI 2003. godište iz Subotice

otkup polovnih automobila ford fiesta

Ford Fiesta popunjava asortiman B segmenta američkog proizvođača Ford. Prva generacija je lansirana 1976, a do sada je debitovalo sedam generacija popularne Fieste, a poslednja iteracija je predstavljena 2017. godine.

Nas svakodnevno zovu za otkup polovnih automobila svih vrsta, a ovaj put se zadesilo da otkupimo polovni Ford Fiesta pete generacije. Pogledajte kako je protekao otkup i kolika je bila cena za Fordov polovnjak.

Karakteristike Ford Fiesta 1.4 TDCI 2003. godište

 • Polovni automobil Ford Fiesta 1.4 TDCI iz 2003.
 • Vrsta: hečbek
 • Kilometraža: 216.000 km
 • Motor: dizel
 • Zapremina motora: 1.400 cm3
 • Snaga motora: 50 / 68 (kW / KS)
 • Emisiona klasa: Euro 4
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta:  5 sedišta
 • Broj vrata: 2/3 vrata
 • neregistrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača, kodiran ključ, servo volan,  child lock, ABS, blokada motora, centralno zaključavanje, svetla za maglu, električni podizači, itd.
 • Oštećenje karoserije

otkup automobila ford fiesta

Otkup i cena Ford polovnjaka

Peta generacija Fordovog supermini modela je donela velike promene u odnosu na prethodnika. Usled poboljšanja opreme, dizajna i izbora motora, Fiesta ove generacije je ostala najuspešnija do sada. Među agregatima u ponudi ovaj put se našao i 1.4 litarski Duratorq TDCi sa 8 ventila, razvijen u zajedničkoj sarandji sa PSA grupacijom – baš onaj koji smo mi ovaj put otkupili.

U suštini nam nije važno koji agregat je postavljen u automobilu koji otkupljujemo, jer ćemo bez obzira na zapreminu i vrstu goriva želeti da otkupimo automobil ukoliko dođemo do zajedničkog sporazuma.

Korisno nam je da znamo o kojem se agregatu radi kada nas pozovete, jer nam je iskustvo pokazalo da treba biti spreman za različit rad agregata iste generacije i poznavanje čestih problema istih. To nam omogućava da vam damo realnu ponudu za vaše vozilo koje želite da date na otkup.

Vlasnik je imao problema sa kvačilom, a verovatno je plivajući zamajac bio uzrok. Budući da je registracija bila pri kraju, odlučio je da se ne isplati obnavljati je, a retko ko želi da kupi automobil sa problemima, dok vlasnik nije želeo da prevari potencijalnog kupca.

otkupljeni polovni automobil ford fiesta

I tako se odlučio da pozove nas, jer je čitajući naša iskustva shvatio kako mi radimo svoj posao. Brzo smo se dogovorili da dođemo i izvršimo besplatnu procenu u Suboticu, što radimo na teritoriji čitave Srbije.

Osim oštećenja karoserije i problema sa kvačilom, automobil je bio u generalno dobrom stanju, sa malim servisom na vidiku. Procenili smo da je fer cena za otkup Ford Fiesta 1.4 polovnjaka iznosila 1.600 €. Isplatili smo vlasniku novac u kešu, produžili da obavimo prenos vlasništva i vratili se u Beograd sa novim članom ,,ekipe” otkupa automobila.

Fer i pošten otkup Ford automobila

Kada dođe vreme za prodaju automobila, a nikako ne uspevate da prodate svog četvorotočkaša, znajte da uvek ima neko ko će kupiti – i to najboljoj ceni.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem