Polovni Fiat Stilo 1.9 JTD 2002. godište iz Beograda

Polovnjak Fiat Stilo

Fiat je jedan od najzastupljenijih brendova automobila na domaćem tržištu već godinama unazad, pa bez problema možemo da kažemo da ovaj automobil tradicionalno važi za jednog od omiljenih kod Srba. 

Naravno, od trenutka proizvodnje Fiat vozila u fabrici automobila u Kragujevcu, ova marka je postala daleko najzastupljenija na našim ulicama. U tome najviše prednjači model Fiat Punto, ali ništa manje popularan nije ni automobil o kojem će biti reči u ovom tekstu, a to je Fiat Stilo.

Jedan od polovnih automobila koje je naša agencija za otkup nedavno imala prilike da otkupi, jeste upravo beli Fiat Stilo iz 2002. godine od jednog vlasnika iz Beograda. Otkup automobila je protekao bez ikakvih problema, a mi Vam u nastavku predstavljamo kako se sve odvijalo i na koji način.

Odlike Fiat Stilo polovnjaka iz 2002. godine

 • Vrsta: Hečbek
 • Kilometraža: 235.000 km
 • Zapremina motora: 1910 cm3 
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Motor: dizel
 • Snaga motora: 85 kW/116 KS
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Boja: bele boje
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Neregistrovan
 • Manuelna klima
 • Od ostale opreme poseduje: airbag za vozača i suvozača, bočni airbag, ABS, ESP, ASR, blokada motora, centralno zaključavanje, kodiran ključ, tonirana stakla, servo volan, električni podizači i električni retrovizori, grejači za retrovizore itd.

Otkup i cena polovnog Fiat Stila

Vlasnik je već dugo želeo da proda svoj automobil star 18 godina i činjenica je da je to i pokušavao. Najpre je svog polovnog Fiat Stila iz Beograda pokušao da proda preko poznanika, a onda je postavio i oglas.

Ipak, nije uspevao da proda automobil nekoliko meseci, a prvenstveno zbog toga što je ovaj Stilo bio delimično oštećen. Prosečan kupac obično ne želi da kupi takav automobil, ili usled neiskustva nudi znatno nižu cenu za ovakav automobil, smatrajući da će ga popravka neuporedivo više koštati. Ipak, mi smo profesionalci i vrlo dobro znamo kako da procenimo pravo stanje automobila.

Besplatno smo procenili automobil, nakon što je vlasnik dovezao auto kod nas i odmah smo znali šta se sa ovakvim automobilom može ili ne može uraditi. Cene koje su do tog trenutka potencijalni kupci nudili vlasniku su bile daleko ispod realne vrednosti automobila.

Fiat Stilo polovnjak bele boje

Mi smo vlasniku ponudili otkupnu cenu za ovaj punoletni automobil u vrednosti od 1.000 evra, što je vlasnika poprilično oduševilo. Isplata novca odmah u kešu je usledila nakon postignutog dogovora, čime smo zaključili još jedan uspešan otkup polovnih automobila.

Fer i pošten otkup svih polovnih automobila

Kada želite da prodate svoj automobil po najboljoj mogućoj ceni, u ma kakvom stanju da se nalazi vozilo, a pritom uz najkraći mogući rok, slobodno se obratite nama i mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaš automobil. Nisu nam važni ni brend, ni model ni stanje vozila – samo vaša želja za brzom i sigurnom prodajom polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem