Polovni Fiat Punto 55 1999. iz Novog Sada

otkup polovni fiat punto 1999

Zvoni telefon. Javljamo se – Halo, da li je to otkup automobila? Jeste, izvolite. Zanima me kolika je cena otkupa za Fiat Punto ’99 godište? Opa, još jedan Fiat Punto, da vam kažemo odmah, cena bi bila najverovatnije do 500 do 700 evra, u zavisnosti od stanja. To bi moglo da prođe…

Ovako je izgledao poslednji poziv koji smo dobili za otkup automobila. Pričali smo još par minuta o samom automobilu, koliko je prešao, kako je održavan i slično. Reč je o modelu sa kojim smo vrlo dobro upoznati, jer je reč o jednom od najviđenijih automobila na našia m putevima – Fiat Punto prve generacije. Pogledajte kako je protekao otkup i za koliko smo ga na kraju otkupili.

Karakteristike automobila Fiat Punto 55 1999. godište

 • Polovni automobil Fiat Punto 55 iz 1999. godine
 • Vrsta: hečbek
 • Kilometraža: 251.300 km
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 1.386 cm3
 • Snaga motora: 40 / 55 (kW / KS)
 • Emisiona klasa: euro 2
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • 5 sedišta
 • 2/3 vrata
 • neregistrovan
 • Od dodatne opreme:  airbag za vozača i suvozača, centralno zaključavanje, radio CD, servo volan, multifunkcionalni volan, klima

Otkup i cena Fiat Punto polovnjaka

Glavni razlog zbog kojeg se ljudi odlučuju da koriste usluge naše agencije za otkup automobila je što završavamo posao bez mnogo odugovlačenja. Vi nam uputite poziv, mi postavimo osnovne informacije o vozilu, model, godište, kilometraža, tip i zapremina motora… što nam daje vrlo dobar osnov za određivanje cene. Nakon što vam iznesemo prvobitnu ponudu, na vama je da prihvatite ili odbijete.

Ako ste zadovoljni ponudom, dolazimo da uradimo besplatnu procenu automobila širom Srbije. Nakon što se uverimo u stanje automobila u mogućnosti smo da vam damo potpuno fer tržišnu cenu za automobil.

Tako je bio i slučaj sa vlasnikom na početku priče. Sutradan nam je meta za otkup automobila bio Novi Sad. Našli smo se sa vlasnikom, pregledali automobil, uradili test vožnju i upoznali se sa automobilom. Videli smo plavi dim iz auspuha, što je verovatno usled ostarele zaptivke motora, bio je malo slab na kvačilu, jer je menjano pre skoro 100.000 km. Pumpa je zamenjena pre 20.000, skoro su i diskovi menjani.

Nakon što smo uzeli sve u obzir, procenili smo da je fer cena otkupa za Fiat Punto 1999. godište 650 evra. Vlasniku je isplaćen novac u kešu, a mi smo preuzeli automobil i nakon ispijene kafe sa pogledom na Petrovaradin zaputili nazad u Beograd.

Fer i pošten otkup Fiat automobila

Koji god Fiat da posedujete, ali ne želite više, slobodno uzmite telefon i okrenite naš broj – ako ne danas, stižemo već sutra!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem