Polovni Fiat Multipla 1.9 JTD 2004. godište iz Beograda

Polovni automobil Fiat Multipla parkiran pored drveća

Fiat Multipla je automobil koji je od 1998. do 2010. godine proizvodila italijanska fabrika auotmobila FIAT. Često okarakterisano kao omiljeno vozilo putnika koji često koriste taxi usluge, zbog svog komfora i prostranosti, ali u isto vreme ovaj model se smatra i za jedan od  najružnijih automobila.

S obzirom na to da se i dan danas na našim drumovima može videti veliki broj Fiat Multipla automobila, naša agencija i dalje dobija veliki broj poziva vlasnika automobila sa željom da otkupimo njihovo polovno vozilo. Tako nam se nedavno obratio vlasnik jednog Fiat Multipla 1.9 jtd iz 2004. godine, objasnivši da želi da proda svoj automobil, a mi nismo dugo čekali, već sutradan smo se našli sa njim. 

Karakteristike polovnog automobila Fiat Multipla 1.9 jtd 

 • Vrsta: MiniVan
 • Kilometraža: 505.000 km
 • Motor: dizel
 • Zapremina motora: 1900 cm3
 • Snaga motora: 80/110 (kw/ks)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 5
 • Broj vrata: 5
 • Registrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, kao i bočni airbag, child lock, ABS, ESP, ASR, kodiran ključ, centralno zaključavanje, prednji električni podizači, električni retrovizori, putni računar, krovni nosači

Otkup Fiat Stilo polovnog automobila 

Vlasnik je želeo da proda svoj automobil i jednostavno je znao da će biti teže prodati polovni automobil koji je prešao toliku kilometražu, odnosno više od 500.000 kilometara, kao i ako se uzme u obzir činjenica da se radi o modelu koji je star više od 15 godina. Upravo zato je odlučio da pozove nas i još par drugih brojeva telefona agencija za otkup polovnjaka. 

Kako smo odmah umeli da procenimo automobil i bez fotografija, vlasnik Multiple je poželeo da nastavi saradnju baš sa nama. Vlasnik živi u Beogradu, pa smo već sutradan odlučili da se nađemo sa njim kako bismo besplatno procenili njegov automobil. S obzirom na to da je bio zadovoljan procenom lako smo mogli da otpočnemo, ali i dovršimo otkup. 

Nama nije važno koji motor je postavljen u automobilu koji otkupljujemo, jer ćemo bez obzira na zapreminu i vrstu goriva želeti da otkupimo automobil ukoliko dođemo do zajedničkog sporazuma.

Polovni automobil Fiat Multipla enterijer

Nakon kratkog pregleda automobila i informacije da je nedavno na vozilu odrađen servis, odlučili smo da iznesemo ponudu za ovaj auto sa pozamašnom kilometražom. Procenili smo da je fer cena za polovni Fiat Multipla automobil 1100 evra. Pre svega zbog toga što je spoljašnjost automobila bila u dobrom stanju, za razliku od ne baš tako dobro očuvane unutrašnjosti vozila. Vlasnik automobila je prihvatio našu ponudu, a novac mu je isplaćen odmah na ruke.

Fer otkup Fiat automobila 

Ukoliko imate u svojoj garaži polovni ili havarisani Fiat automobil kontaktirajte nas kako bismo po fer i poštenoj ceni otkupili vaše vozilo. Po primljenom pozivu dolazimo na lice mesta kako bismo utvrdili realnu cenu, a isplata se vrši na licu mesta – dobijate keš na ruke. 

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem