Polovni Daewoo Nubira 1.6 iz 2000. godine

Daewoo Nubira polovni automobil parkiran ispred ulaza u dvoriste

Daewoo Nubira je kompaktni automobil koji je od 1997. do 2002. godine proizvodila fabrika automobila Daewoo. Iako nije dugo bio u proizvodnji (svega 5 godina), ovaj automobil je uspeo da osvoji srca vlasnika automobila u celom svetu. 

I kod nas, na srpskim ulicama, se povremeno vidi neki od ovih korejskih automobila, a jedan takav smo imali nedavno prilike i da otkupimo. Pozvao nas je vlasnik iz okoline Beograda i rekao nam da ima stari Daewoo Nubira automobil koji treba da proda. 

Nismo se mnogo dvoumili, naprotiv. Brzo smo se zaputili ka vlasniku kako bismo pogledali auto i dogovorili se oko otkupa. Detalje otkupa saznajte u nastavku teksta. 

Parkirani Daewoo Nubira polovni automobil

Karakteristike modela Daewoo Nubira 2000. godište

 • Vrsta: limuzina
 • Kilometraža: 280.000 km
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 1598 cm3
 • Snaga motora: 74/106 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Automatska klima
 • Neregistrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača,, ABS, kodiran ključ, centralno zaključavanje, električni retrovizori, svetlo za maglu, tonirana stakla, sedišta podesiva po visini, radio CD…

Otkup i cena polovnog Daewoo Nubira automobila

Mi ne pravimo apsolutno nikakvu razliku u otkupu automobila, ni kada je u pitanju starost, vozno stanje, motor, potrošnja, ali ni popularnost samog modela automobila. Vršimo otkup apsolutno svakog automobila kada nas kontaktirate, i to u veoma kratkom roku.

Ovaj put nam se obratio vlasnik jednog Daewoo Nubira polovnjaka iz 2000. godine. Čovek je prvi vlasnik auta, a kupio ga je novog pre skoro 20 godina, a automobil ga je dugo vremena poprilično dobro služio i nije imao prevelikih zamerki na njega.

Naravno, sve ima svoj kraj, pa je tako i ovaj automobil odslužio svoje i vlasnik ga izvesno vreme ni ne koristi. Ostao je sentimentalno vezan za svoj auto, pa ga je skoro godinu dana čuvao parkiranog. Shvatio je da to nema smisla i da je najbolje da ga proda, a za brzu i efikasnu prodaju znao je da nema bolje opcije nego da pozove agenciju za otkup polovnih automobila.

Daewoo Nubira automobil - zadnja strana

Vrlo brzo po pozivu smo se zaputili na lice mesta, a nakon brzog pregleda automobila utvrdili smo da je fer cena za otkup polovnog Daewoo Nubira automobila iz 2000. godine 550 evra. Vlasnik je bio veoma zadovoljan ponudom, te je veoma brzo i lako postignut dogovor.

Fer i pošten otkup Daewoo automobila

Otkup Daewoo automobila po najpovoljnijoj ceni. Kao što smo već ranije pomenuli na parametre kao što su stanje, kilometraža ili godište obraćamo samo zbog cene, jer bez obzira na sve vršimo otkup polovnih automobila po najadekvatnijim cenama i u najkraćem mogućem roku, a keš dobijate odmah na ruke.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem