Polovni Citroen C4 1.6HDI 2006. godište

Polovni Citroen C4 1.6HDI 2006. godište

Citroen C4 je model koji se pojavio 2004. godište na tržištu automobila i predstavlja naslednika popularnog modela Xsara. Ovaj automobil se nalazi u drugoj generaciji proizvodnje, a razlog velikoj popularnosti ovog modela leži u praktičnosti, zanimljivom dizajnu i sjajnim dizel motorima koji se nalaze u ponudi.

Svakodnevno dobijamo pozive za  otkup polovnih automobila svih vrsta, a ovaj put smo otkupili polovni Citroen C4 prve generacije. U daljem tesktu pogledajte kako je protekao otkup i kolika je bila otkupna cena.

Karakteristike Citroen C4 1.6HDI 2006. godište

 • Vrsta: hečbek
 • Kilometraža: 222.000 km
 • Motor: dizel
 • Zapremina motora: 1600 cm3
 • Snaga motora: 66/90 (kw/ks)
 • Emisiona klasa motora: Euro 4
 • Manuelni menjač:  5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 2/3 vrata
 • Registrovan do decembra
 • Od dodatne opreme: kodiran ključ, airbag za suvozača, ABS, blokada motora, ESP, centralno zaključavanja, servo volan, električni podizači,  putni računar, radio cd

Otkup i cena Citroen polovnjaka

Citroen C4 je model automobila koji ja kao što smo već pomenuli, imao težak zadatak u nasleđivanju Citroen Xsara automobila koji je bio jako popularan na svetskom tržištu dugi niz godina. Može se reći da je ovaj automobil ispunio očekivanja i dostojno zamenio svog prethodnika, pre svega zahvaljujući odličnim dizel motorima koje u sebi ima. Ovog puta smo imali priliku da otkupimo model sa dizel motorom 1.6HDI sa 90KS.

U suštini nam nije važno koji motor je postavljen u automobilu koji otkupljujemo, jer ćemo bez obzira na zapreminu i vrstu goriva želeti da otkupimo automobil ukoliko dođemo do zajedničkog sporazuma.

Korisno nam je da znamo o kojem se motoru radi kada nas pozovete, jer nam je iskustvo pokazalo da treba biti spreman za različit rad agregata iste generacije i poznavanje čestih problema istih. To nam omogućava da vam damo realnu ponudu za vaše vozilo koje želite da date na otkup.

Automobil je uvežen iz Švajcarske i vlasnika služio dugih 5 godina. Bio je neizostavan deo bilo kog putovanja. Odlučio se na prodaju jer je došlo do kvara na FAP filteru pa automobil nije bio u voznom stanju. Kako ovaj filter zahteva skupu popravku, vlasnik se odlučio da ga proda.

Kada je video kako mi radimo svoj posao, odmah nas je okrenuo jer je bio siguran da ćemo mi ovaj posao izvršiti najprofesionalnije moguće.

Osim kvara na FAP filteru, ovaj automobil nije imao drugih problema i većih nedostataka. Procenili smo da je fer cena za otkup Citroen C4 1.6HDI iznosila 1500€.

Fer i pošten otkup Citroen vozila

Kada dođe vreme za prodaju automobila, a nikako ne uspevate da prodate svog četvorotočkaša, znajte da uvek ima neko ko će ga otkupiti i to po najpovoljnijoj ceni. Sve što je potrebno je da nas kontaktirate i mi ćemo vam izaći u susret.

 

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem