Polovni Citroen C4 1.6 hdi 2007. godište

Polovni automobil Citroen C4

Citroen C4 je kompaktni automobil francuskog proizvođača Citroen. Prva generacija ovih vozila je nastala 2004. godine, a trenutno je aktuelna druga generacija C4-ke. Ovaj automobil je prilično brzo osvojio srca vozača širom sveta, pa tako i u našoj zemlji, o čemu najbolje svedoči činjenica da se veoma često može videti na putevima u Srbiji. 

Koliko je automobil bio uspešan govori činjenica da je 2005. godine osvojio drugo mesto na izboru za Evropski auto godine. Našu agenciju za otkup ovaj put je kontaktirao vlasnik jednog Citroen C4 1.6 hdi automobila sa željom da otkupimo njegov polovnjak. Pročitajte kako je protekao otkup ovog automobila!

Karakteristike automobila Citroen C4 1.6 hdi 2007. godište

 • hečbek
 • 190.000 km
 • Dizel motor
 • Zapremina motora 1560 cm3
 • Snaga 66/90 (kW/KS)
 • Emisiona klasa Euro 4
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • 5 sedišta
 • 4/5 vrata
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, bočni airbag, ASR, child lock, blokada motora, ABS, ESP, kodiran ključ, električni podizači, parking senzori, senzori za kišu, centralno zaključavanje, servo volan, tempomat, putni računar, električni rerovizori, sedišta podesiva po visini, grejači retrovizora…
 • Registrovan 
 • Bez oštećenja

Otkup i cena Citroena C4 automobila

Vozači uglavnom imaju samo reči hvale za ovaj model Citroena. Dosta opreme, niska potrošnja, i sasvim dovoljno komfora za ovako manji automobil. Takav je bio i slučaj sa vlasnikom automobila koji je kontaktirao našu agenciju.

Bio je zadovoljan vlasnik već nekoliko godina, međutim iz praktičnih razloga trenutno mu je potreban drugačiji tip automobila pa je zato rešio da svoj polovni automobil da na otkup. Pronašao je našu agenciju i kontaktirao nas. Zanimala ga je cena koju bi mogao da dobije. Postavili smo mu standardna pitanja o modelu, kilometraži i stanju automobila. 

Kad smo utvrdili da se radi o otkupu ispravnog automobila, a ne havarisanog ili na kilo, budući da se i time bavimo. Dogovorili smo se da izađemo na teren kako bismo besplatno izvršili procenu vrednosti automobila.

Citroen C4 polovnjak

Stigavši sutradan do kuće vlasnika, izvršili smo inspekciju automobila. Bio je u dobrom stanju, kao što nam je vlasnik i predočio. Po našoj proceni, fer vrednost za ovaj Citroen C4 1.6 HDI 2007. godište sa manjim oštećenjem iznosila je 2.500 evra. 

Vlasnik se nakon kratkog premišljanja odlučio da prihvati našu ponudu. Dali smo mu novac u kešu odmah i nastavili svojim putem.

Fer i pošten otkup svih Citroen automobila

Kada želite da prodate svoj automobil po najboljoj mogućoj ceni, u ma kakvom stanju da se nalazi vozilo, a pritom uz najkraći mogući rok, slobodno se obratite nama i mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaš automobil.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem