Polovni Chrysler Voyager 2.0 1997. iz Beograda

otkupljeni chrysler voyager

Chrysler Voyager je luksuzni miniven američkog proizvođača Chrysler. Međutim, većina modela se prodavala isključivo van SAD-a, prvenstveno u Evropi i Meksiku. Voyager je predstavljen 1988, a do danas je lansirano čak 5 generacija, dok se danas prodaje uglavnom kao Lancia Voyager.

Pogledajte kako je otkup automobila došao u posed automobila Chrysler Voyager treće generacije, kako je protekao otkup i kolika je bila cena.

Karakteristike Chrysler Voyager 2.0 1997. godište

 • Polovni automobil Chrysler Voyager 2.0 1997.
 • Vrsta: monovolumen
 • Kilometraža: 285.000 km
 • Motor: benzin + gas
 • Zapremina motora: 1.996 cm3
 • Snaga motora: 99 / 135 (kW / KS)
 • Emisiona klasa: Euro 2
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta:  7 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • neregistrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača, kodiran ključ, servo volan,  child lock, ABS, blokada motora, centralno zaključavanje, svetla za maglu, električni podizači, itd.
 • bez oštećenja

Otkup i cena Chrysler polovnjaka

Na Chryslerovu žalost, mnogi evropljani smatraju Renault za revolucionarnog proizvođača kada je reč o MPV modelima, iako je Chrysler izbacivao Voyager-e godinama pre predstavljanja Renault Espace. Francuzi su čak otišli toliko daleko da su ukrali ideju (i prefiks) za model sa dužim međuosovinskim rastojanjem.

Svi Voyager-i dolaze sa sedam sedišta, po dva sedišta za prva dva reda i udobnom klupom na preklapanje u zadnjem delu. Ono što izdvaja Voyager je njegova sposobnost da pored uspešnog smeštanja sedmoro putnika i dalje ima prostor za njihov prtljag! 

Našeg vozača je Voyager služio bez problema dugo vremena. Pravi porodični automobil koji se pokazao vrlo praktičnim, jer pruža izuzetan komfor, dobru preglednost, kao i dovoljno prostora za sve potrepštine porodične vožnje. Vozio ga ja ne plin, pa je potrošnja bila povoljnija.

Međutim, godine su ga stigle, a istekao je atest. Pa se vlasnik odlučio da je došlo pravo vreme za promenu. Umesto da gubi mesece na pronalaženje kupca, odlučio je da uštedi vreme i pozove nas. Pronašao je broj na našem sajtu i pozvao da se uveri u to što piše.

Sačekala su ga standardna pitanja o automobilu, godište, kilometraža, stanje… Bio je zadovoljan inicijalnom ponudom pa smo se dogovorili da narednog dana dođemo u Kaluđericu i detaljnije uradimo besplatnu procenu. Kada smo stigli, videli smo da curi ulje, a pumpa za gorivo je čudno zvučala. Utvrdili smo da je fer cena za ovakav Voyager 900 evra.

Vlasnik je očekivao veću cenu, ali je shvatio da u ovom slučaju to nije bilo moguće. Isplaćen mu je novac u kešu, a potom smo produžili da obavimo prenos vlasništva.

Fer i pošten otkup Chrysler automobila

Imate Chrysler koji želite da prodate bez čekanja i da dobijete keš na ruke? Ne čekajte već uzmite slušalicu i pozovite naš broj.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem