Polovni Chrysler PT Cruiser 2.0i 2000. godište iz Novog Sada

Polovni Chrysler PT Cruiser 2.0i 2000. godište iz Novog Sada

Chrysler PT Cruiser je mali porodični automobil koji se proizvodio od 2000. do 2010. godine i predstavlja jako interesantan automobil zbog svog izgleda koji podseća na hot rod automobile iz 30ih godina prošlog veka.

Svakodnevno dobijamo pozive za  otkup polovnih automobila svih vrsta, a ovaj put smo otkupili polovni Chrysler PT Cruiser. U daljem tesktu pogledajte kako je protekao otkup i kolika je bila otkupna cena ovog automobila.

Karakteristike Chrysler PT Cruiser-a 2.0i iz 2000. godine

 • Vrsta: limuzina
 • Kilometraža: 284 000 km
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 1996 cm3
 • Snaga motora: 104/141 (kw/ks)
 • Emisiona klasa motora: Euro 3
 • Manuelni menjač:  5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • nije registrovan
 • od dodatne opreme: airbag za vozača, suvozača i bočni airbag, ABS, ESP, ASR, kodiran ključ, daljinsko zaključavanje, radio cd, servo volan, sedišta podesiva po visini
 • nije u voznom stanju

Otkup i cena Chrysler polovnjaka

Chrysler PT Cruiser je automobil koji je probudio veliku nostalgiju kod svih ljubitelja automobila iz 30ih godina prošlog veka zbog svog nesvakidašnjeg dizajna, kao i ogromnog prostora koji nudi. Tako je proizvedeno 1,3 miliona primeraka ovog automobila. Motori u ovom automobili su bili, standardno za američko tržište, veliki i imali su zapreminu od 2.0 , 2.2 i 2.4 litara. Ovog puta smo imali priliku da otkupimo model sa benzinskim 2.0 i motorom koji je bio jedan od najstandardnijih motora koji su ugrađivani u ovaj automobil.

U suštini nam nije važno koji motor je postavljen u automobilu koji otkupljujemo, jer ćemo bez obzira na zapreminu i vrstu goriva želeti da otkupimo automobil ukoliko dođemo do zajedničkog sporazuma.

Korisno nam je da znamo o kojem se motoru radi kada nas pozovete, jer nam je iskustvo pokazalo da treba biti spreman za različit rad agregata iste generacije i poznavanje čestih problema istih. To nam omogućava da vam damo realnu ponudu za vaše vozilo koje želite da date na otkup.

Automobil nije bio u voznom stanju usled kvara na motoru kome je pukao zupčasti kaiš koji je doveo do potpunog kvara. Vlasnik je planirao da uloži novac i oživi ovaj automobil, ali je procenio da to nikako ne bi bilo isplativo.

Kada je pročitao kako mi vršimo otkup automobila, pozvao nas je i uspeli smo da završimo celokupan posao otkupa jako brzo.

Kako automobil nije bio u voznom stanju i imao je vidljive znake upotrebe i pohabanosti, procenili smo da je  fer cena za otkup Chrysler PT Cruiser 2.0i iznosila 750€.

Fer i pošten otkup Chrysler vozila

Kada je potrebno da prodate svoj polovan automobil i to nikako ne možete da učinite, ili nemate dovoljno vremena, sve što je potrebno je da nas kontaktirate i mi ćemo u najkraćem mogućem roku izvršiti otkup po najpovoljnijoj mogućoj ceni.

 

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem