Polovni Chrysler 300M 2002. godište iz Beograda

Polovni automobil Chrysler 300M

Chrylser 300M je luksuzna limuzina koju je proizvodila fabrika DaimlerChrylser od 1999. do 2004. godine. U pitanju je jedan moćan automobil sa odličnom ponudom motora i sjajnim specifikacijama, pa iako se nije dugo zadržao u proizvodnji (svega 6 godina), uspeo je da osvoji srca vozača širom sveta. 

Nama se ovaj put obratio vlasnik jednog Chrysler 300M automobila iz Beograda sa željom da otkupimo njegov polovni automobil. Nismo se mnogo dvoumili već smo se narednog dana zaputili na adresu vlasnika kako bismo se uverili u stanje vozila i dogovorili sa vlasnikom o svim detaljima otkupa. 

Karakteristike automobila Chrysler 300M iz 2002. godine

 • Vrsta: limuzina
 • Kilometraža: 250.000 kilometara
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 3500 cm3
 • Snaga motora: 147/200 (kW/KS)
 • Emisiona klasa motora: Euro 3
 • Automatski menjač: 5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Neregistrovan
 • Dodatna oprema: airbag za vozača, suvozača i bočni airbag, ABS, ESP, child lock, ASR, kodiran ključ, centralno zaključavanje, daljinsko zaključavanje, blokada motora, branici u boji auta, metalik boja, servo volan, radio CD, tempomat, grejanje sedišta, grejači retrovizora, električni retrovizori…

Otkup i cena Chrysler polovnjaka

Vlasnika je Chrysler 300M poprilično dobro služio, redovno je prelazio velike kilometraže bez problema. Međutim, nakon pređenih 200.000 kilometara počeli su da se pojavljuju problemi. Sve češći odlasci u servis primorali su ga da donese odluku i rastavi se od svog dugogodišnjeg ljubimca, kojem je prvi vlasnik i koji je već više od 12 godina u njegovom posedu. 

Teško je naći kupca koji će kupiti automobil sa tolikom kilometražom, pa je odlučio da pozove agenciju za otkup automobila. Na osnovu iskustva drugih ljudi sa kojima smo sarađivali, odlučio se da pozove naš broj.

Pitali smo ga o stanju vozila, godištu, kilometraži, motoru i ostalim informacijama koje su nam potrebne da izvršimo procenu vrednosti. Kada nam je objasnio situaciju dogovorili smo se da pošaljemo ekipu u toku dana na otkup automobila.

Polovni automobil Chrysler 300M

Kada je ekipa stigla, izvršili su kratku inspekciju stanja i došli do procene fer vrednosti i cena Chrysler 300M polovnjaka od 800 evra je bila zadovoljavajuća. Vlasnike je isplaćen u kešu, a nama je ostao posao oko papirologije.

Fer i pošten otkup Chrysler automobila

Otkup Chrysler automobila po najpovoljnijoj ceni. Kao što smo već ranije pomenuli na parametre kao što su stanje, kilometraža ili godište obraćamo samo zbog cene, jer bez obzira na sve vršimo otkup polovnih automobila po najadekvatnijim cenama i u najkraćem mogućem roku, a keš dobijate odmah na ruke.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem