Polovni automobil Volvo 940 1991. godište iz Beograda

Polovnjak Volvo 940

Volvo 940 je automobil koji se proizvodio od 1990. do 1998. godine. Proizvodio se u dve verzije karoserije – kao limuzina sa četvoro vrata i kao karavan sa petoro vrata. U pitanju je bio veliki i kabasti automobil, koji su rado koristile porodice tokom 90-ih godina prošlog veka. Bio je takođe pogodan i za prevoz robe. 

Našu agenciju za otkup polovnih automobila je ovaj put pozvao vlasnik jednog starog karavana Volvo 940 iz Beograda, sa željom da otkupimo njegovog polovnjaka. Vrlo brzo nakon poziva izašli smo na teren, a u nastavku teksta možete pogledati kako je protekao otkup ovog vozila, starog skoro 30 godina, kao i koja je dogovorena cena.  

Karakteristike automobila Volvo 940 iz 1991. godine

 • Vrsta: karavan
 • Kilometraža: 325.000 km
 • Motor: Dizel
 • Zapremina motora: 2400 cm3
 • Snaga motora: 85/116 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Nema klimu
 • 5 sedišta
 • 4/5 vrata
 • Registrovan do juna 2020. godine
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, ABS, grejanje sedišta, svetla za maglu, radio…

Otkup i cena Volvo polovnjaka

Volvo 940 je model koji se ne proizvodi već više od 20 godina, stoga smo odmah znali da ne možemo očekivati vozilo u perfekton stanju. Uostalom vlasnik nam je i prilikom poziva potvrdio da je reč o modelu iz 1991. godine, koji je nekada njegov otac koristio za prevoz robe. U njegovom vlasništvu se našao kao deo nasledstva, a vlasnik ga je čuvao iz sentimantalne vrednsoti, iako nije vožen već više od 15 godina. 

Ipak, ispostavilo se da kada mu je stvaljen akumulator i sipano malo benzina i ulja, automobil može da upali. Naravno, na vozilu su primetni tragovi korišćenja, a kako nam je vlasnik rekao njegov otac ga je često koristio i sa njime prelazio velike kilometraže, što se i dalo videti. 

Volvo 940 polovnjak

Nakon što smo porazgovarali sa vlasnikom i detaljno pregledali automobil rešili smo da se pozabavimo onim najvažnijim detaljom samog otkupa – cenom. Odredili smo da je fer cena za ovaj Volvo 940 automobil 1991. godište 500 evra. Vlasniku je ta cena odgovarala i pristao je da ga isplatimo u kešu na licu mesta.

Fer i pošten otkup svih polovnih automobila

Koji god model bilo kog proizvođača da imate, mi ćemo ga otkupiti brzo i po fer ceni. Vaše je samo da pozovete. Dolazimo na lice mesta i po fer i realnoj ceni otkupljujemo vaš polovni automobil u bilo kakvom stanju da se nalazi. Keš dobijate odmah na ruke! 

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem