Polovni automobil Volkswagen Golf V 2005. godište iz Surdulice

Polovni automobil VW Golf 5

Volkswagen model Golf V je putnički automobil kompaktne klase, a kao što mu i sam naziv kaže u pitanju je peta generacija Folksvagen Golfa i naslednik je Folksvagen Golf IV modela. Počeo je sa prodajom oktobra 2004. godine i vrlo brzo je privukao pažnju vozača, kao uostalom i prethodni modeli Golfa. 

Ovi automobili se veoma često mogu videti na našem tržištu pa i ne čudi zbog čega dobijamo veliki broj poziva vlasnika sa željom da otkupimo njihovog polovnjaka. Ovaj put našoj agenciji za otkup polovnih automobila javio se vlasnik iz Surdulice, a detalje otkupa pogledajte u nastavku teksta.

Karakteristike automobila Volkswagen Golf V iz 2005. godine

 • Vrsta: Hečbek
 • Kilometraža: 185.000 km
 • Motor: Dizel
 • Zapremina motora: 1900 cm3
 • Snaga motora: 77/105 (kw / KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Manuelna klima
 • 5 sedišta
 • 4 / 5 vrata
 • neregistrovan
 • od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, bočni airbag, child lok, ABS, ESP, ASR, alarm, bokada motora, centralno zaključavanje, putni računar, električni podizači, električni retrovizori, radio CD, svetla za maglu, grejači retrovizora, električni retrovizori, daljinsko zaključavanje…
 • bez oštećenja

Otkup i cena Volkswagen Golf V polovnjaka

VW Golf V je automobil koji je izuzetno popularan, među različitim tipovima vozača, a posebno među ljudima na ovim prostorima, pa je vrlo često viđen na našim drumovima. Praktičnost, udobnost i komfor je ono što krasi ovaj automobila, kao i činjenica da je veoma pouzdan i da ne iziskuje previše novca za održavanje, a sama cena rezervnih delova je prihvatljiva.

Vlasnik automobila Golf V koji nam se javio odlučio se na korak da ga proda iz finansijskih razloga. Kao prvi vlasnik ovog automobila imao je samo reči hvale, jer ga ovaj auto nikada nije izneverio. Automobil je u relativno dobrom stanju, posebno ako uzmemo u obzir činjenicu da je star više od 15 godina.

VWE Golf 5 polovni automobil

Vlasnik Golfa je okrenuo naš broj želeći da se raspita za cenu automobila koju bi dobio prilikom otkupa. Naša prvobitna ponuda delovala mu je malo ispod očekivanja, ali smo kroz par minuta uspeli da dođemo do cene na obostrano zadovoljstvo. Cena za ovaj Volkswagen Golf 5 2005. godište iznosila je 2.800 evra. Isplatili smo novac vasniku, odmah na licu mesta i odvezli automobil.

Fer i pošten otkup svih Volkswagen automobila

Naša delatnost je otkup polovnih automobila svih vrsta i trudimo se i dajemo sve od sebe da to uvek činimo na fer i prijatan način. Ukoliko i vi imate neki Volkswagen automobil koji biste želeli da prodate na najbrži i najefikasniji način, slobodni ste da nam se obratite preko telefona ili da nam pošaljete direktan upit.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem