Polovni automobil Opel Corsa C 2004. godište iz Valjeva

Opel Corsa polovnjak

Opel Corsa je jedan od najpopularnijih modela nemačke fabrike automobila Opel koji se uspešno proizvodi još od 1982. godine. U pitanju je jedan od najmanjih i najpopularnijih gradskih automobila na našim ulicama, a trenutno je u prodaji šesta generacija ovih automobila.

Modeli Opel Corsa su obeležavani slovima abecede u zavisnosti od generacije kojoj pripadaju, pa tako postoje Opel Corsa A, B, C, D, E, i F. Ovaj auto se može pronaći u varijantama sa 3 i 5 vrata. Našu agenciju za otkup polovnih automobila kontaktirao je vlasnik jednog polovnog Opel Corsa C automobila proizvedenog 2004. godine. 

Karakteristike automobila Opel Corsa C 2004. godište

 • Vrsta: hečbek
 • Kilometraža: 210.000 kilometara
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 1199 cm3
 • Snaga motora: 55/75 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Manuelni menjač 5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Registrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, bočni airbag, ABS, child lock, centralno zaklučavanje, električni podizači stakala, radio cd, servo volan, električni retrovizori, putni računar…

Otkup i cena Opel Corsa polovnjaka

Model koji smo nedavno uspešno otkupili jeste Opel Corsa polovnjak iz 2004. godine od vlasnika iz Valjeva. Kada smo dobili poziv za otkup ovog automobila, vlasnik je rekao da jednostavno želi da se reši svog polovnog Opel-a i ne želi da dodatno ulaže novac u njegovo održavanje koje postaje sve skuplje kako raste starost ovog automobila. 

Automobil je bio ispravan, iako je imao određene kvarove koji su se “vukli” godinama, ali koji nisu previše uticali na samo vožnju. Nama u suštini nije ni važno kakvo je stanje automobila koji otkupljujemo, jer ćemo bez obzira na zapreminu i vrstu goriva želeti da otkupimo automobil ukoliko dođemo do zajedničkog sporazuma. To je jedino bitno kako bismo postavili odgovarajuću cenu.

Polovnjak Opel Corsa

Kako je želeo da svoj automobil proda što je pre moguće, čitajući naša iskustva prodaje zaključio je kako mi radimo posao i pozvao nas da izvršimo otkup ovog automobila. S obzirom na to da je automobil bio u zadovoljavajućem stanju, procenili smo da fer cena za otkup Opel Corsa C polovnjaka iznosi 1.100 evra.

Fer i pošten otkup polovnih automobila

Ukoliko i vi u svom posedu imate neko polovno Opel vozilo ili bilo koji drugi polovni automobil koji želite da prodate, kontaktirajte nas i mi u roku od 48 sati izlazimo na teren. Bez obzira na godište, vozno stanje ili pređenu kilometražu, na licu mesta ćemo utvrditi realnu cenu za fer i pošten otkup. 

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem