Polovni automobil Mazda 6 2007. godište iz Beograda

Polovni automobil Mazda 6

Mazda 6 je automobil japanskog proizvođača koji se proizvodi od 2002. godine. U pitanju je vozilo srednje klase, a radi se o modelu koji je doživeo izuzetno veliki komercijalni uspeh, pa se smatra jednim od najprodavanijih Mazdinih modela. 

Nas je ovaj put kontaktirao vlasnik jednog Mazda 6 automobila, starog oko 13 godina, sa željom da dođemo i otkupimo njegov automobil. S obzirom da nemamo često priliku da otkupljujemo Mazda automobile, odmah smo se zaputili na adresu vlasnika kako bismo se dogovorili o detaljima otkupa.

Karakteristike modela Mazda 6 iz 2007. godine

 • Vrsta: limuzina
 • Kilometraža: 125.000 km
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 1798 cm3
 • Snaga motora: 88/120 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 4
 • Automatski menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Automatska klima
 • Nije registrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, kao i bočni airbag, ABS, ESP, ASR, kodiran ključ, centralno zaključavanje, servo volan, električni retrovizori, sedišta podesiva po visini, svetla za maglu, putni računar, tempomat, električni podizači, senzori za kišu, xenon svetla…

Otkup i cena Mazda 6 polovnjaka

Kao što smo rekli jednog jutra smo dobili poziv od vlasnika automobila koji nam je rekao da želi da otkupimo njegovu polovnu Mazda 6. S obzirom na to da nije želeo da gubi vreme na oglase i čekanje da se javi pravi kupac, odmah je kontaktirao nas

Kako nam je rekao, automobil je kupio pre nekoliko godina, a u poslednje vreme auto je koristio njegov sin. Bez obzira na to što je išao iz ruke u ruku, takoreći, model je poprilično očuvan i bez vidljivih oštećenja koja bi umanjila njegovu vrednost. 

Želeli smo da ga isprobamo u vožnji, a nakon kratke inspekcije za volanom jasno nam je bilo da se radi o poprilično kvalitetnom automobilu, koji zaista vredi imati u posedu. Zbog toga nas je interesovalo zbog čega se vlasnik odliučio na prodaju, a razlozi su bili isključivo finansijske prirode i potreba za drugačijim tipom vozila

Mazda 6 polovni automobil na uličnom parkingu

Zahvalili smo vlasniku na ukazanom poverenju i ponudili mu i više nego fer cenu za otkup polovnog Mazda 6 automobila, starog više od jedne decenije. Cena otkupa koju smo dogovorili sa vlasnikom iznosila je 2.900 evra. Dogovor je sklopljen na obostrano zadovoljstvo, a mi smo došli u posedjednog zaista odličnog polovnog automobila!

Fer i pošten otkup svih polovnih automobila

Kada želite da prodate svoj automobil po najboljoj mogućoj ceni, u ma kakvom stanju da se nalazi vozilo, a pritom uz najkraći mogući rok, slobodno se obratite nama i mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaš automobil. Nisu nam važni ni brend, ni model ni stanje vozila – samo vaša želja za brzom i sigurnom prodajom polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem