Polovni automobil Fiat Stilo 1.9 JTD 2005. godište iz Kikinde

Polovni automobil Fiat Stilo

Za Fiat možemo reći da je jedan od najzastupljenijih brendova automobila na domaćem tržištu već godinama unazad i jedan od omiljenih kod vozača srednje klase. Od trenutka proizvodnje Fiat vozila u fabrici automobila u Kragujevcu, ovaj brend je postao među zastupljenijim na našim ulicama. U tome najviše prednjači model Fiat Punto, ali ništa manje popularan nije ni automobil o kojem će biti reči u ovom tekstu, a to je Fiat Stilo.

Jedan od polovnih automobila koje je naša agencija za otkup nedavno imala prilike da otkupi, jeste upravo Fiat Stilo iz 2004. godine od jednog vlasnika iz Kikinde. Otkup automobila je protekao bez ikakvih problema, a mi Vam u nastavku predstavljamo kako se sve odvijalo i na koji način.

Odlike Fiat Stilo polovnjaka iz 2004. godine

 • Vrsta: Hečbek
 • Kilometraža: 235.000 km
 • Zapremina motora: 1910 cm3 
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Motor: dizel
 • Snaga motora: 85 kW/116 KS
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Boja: bele boje
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Neregistrovan
 • Manuelna klima
 • Od ostale opreme poseduje: airbag za vozača i suvozača, bočni airbag, ABS, ESP, ASR, blokada motora, centralno zaključavanje, kodiran ključ, tonirana stakla, servo volan, električni podizači i električni retrovizori, grejači za retrovizore itd.

Otkup i cena polovnog Fiat Stila

Vlasnik je već dugo želeo da proda svoj automobil, i činjenica je da je to i pokušavao. Vlasnik polovnog Stila iz Kikinde je najpre pokušao da proda automobil preko poznanika, potom još jednom, a onda je postavio i oglas.

Ipak, nije uspevao da proda automobil nekoliko meseca, pa je odlučio da pozove nas. Preporuku je dobio od prijatelja, koji je već sarađivao sa nama, ni ne sluteći da je ovo najbolja opcija za brzu i jednostavnu prodaju polovnih automobila. 

Besplatno smo procenili automobil, nakon što smo otišli na lice mesta kako bismo ga pogledali i odmah smo znali šta se sa ovakvim automobilom može ili ne može uraditi. Cene koje su do tog trenutka potencijalni kupci nudili vlasniku su bile daleko ispod realne vrednosti automobila. Mi smo vlasniku ponudili otkupnu cenu za ovaj 15 godina star automobil u vrednosti od 2.100 evra, čime se vlasnik oduševio.

Isplata novca odmah u kešu je usledila nakon postignutog dogovora, čime smo zaključili još jedan uspešan otkup polovnih automobila.

Fer i pošten otkup svih polovnih automobila

Kada želite da prodate svoj automobil po najboljoj mogućoj ceni, u ma kakvom stanju da se nalazi vozilo, a pritom uz najkraći mogući rok, slobodno se obratite nama i mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaš automobil. Nisu nam važni ni brend, ni model ni stanje vozila – samo vaša želja za brzom i sigurnom prodajom polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem