Polovni automobil Fiat Punto 2004. godište iz Šapca

Polovnjak Fiat Punto

Fiat Punto je mali gradski automobil koji od 1994. godine proizvodi vodeća italijanska fabrika automobila. Druga generacija ovih automobila srednje klase je u prodaji od 1999. godine, dok su na tržištu sada aktuelni mnodeli iz treće generacije, koja je počela sa proizvodnjom 2005. godine.

Ovaj put našu agenciju za otkup polovnih automobila pozvao je vlasnik jednog Fiat Punta iz Šapca i izrazio želju da proda svoj automobil, a kako je protekao proces otkupa i koja je dogovorena cena, pogledajte u nastavku teksta.

Karakteristike polovnog automobilaFiat Punto 2004. godište

 • Vrsta: hečbek
 • Kilometraža: 125.000 km
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 1242 cm3
 • Snaga motora: 44/60 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 5
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Manuelna klima
 • registrovan
 • od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, ali i bočni airbag, ABS, ESP, kodiran ključ, Radio CD, child lock, blokada motora, centralno zaključavanje, putni računar, sedišta podesiva po visini, tonirana stakla, servo volan

Otkup i cena Fiat Punto polovnjaka

Fiat Punto modeli druge generacije nastali posle 2003. godine proizvodili su se u Zastavinoj fabrici u Kragujevcu, pa i ne čudi što je veliki broj ovih automobila u vlasništvu ljudi sa ovih prostora. Takav je i ovaj model Fiat Punta iz 2004. godine, u posedu vlasnika iz Šapca. 

Fiat Punto vozilo koje smo ovom priliku imali priliku da otkupimo nalazi se u relativno dobrom stanju, dobro očuvanog motora. Karoserija je takođe poprilično očuvana, kao i sam enterijer. Nama prilikom donošenja odluke da li ćemo otkupiti neko vozilo ovi podaci ne znače mnogo, ali su bitni vlasniku jer oni određuju krajnju cenu modela.

Fiat Punto polovnjak

Vlasnik automobila se odlučio na prodaju s obzirom na to da mu je potreban veći porodični automobil. Kako smo mu ponudili fer cenu, taj novac od prodaje odlično će poslužiti kao dopuna budžeta za kupovinu novog automobila. Prednost saradnje sa nama jeste da se isplata vrši na licu mesta, odnosno dajemo keš na ruke. Fer cena koju smo uspeli da dogovorimo sa vlasnikom iznosi 1.450 evra.

Fer i pošten otkup polovnjaka

S obzirom na to da veliki broj Fiat Punto modela možemo videti na našim ulicama, stalno imamo i velik broj zahteva za otkup baš ovih automobila. Ako i vi imate u svom posedu neki Fiat Punto model kontaktirajte nas i mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaše vozilo, u bilo kom stanju da se nalazi.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem