Polovni automobil Fiat Multipla 1.9 JTD 2002. godište iz Novog Sada

Polovni automobil Fiat Multipla 1.9 JTD 2002. godište iz Novog Sada

Neobični, pa čak i pomalo ružnjikavi Fiat Multipla automobil definitivno je predmet rasprave brojnih vozača. Jednostavno ljudi ga ili vole ili mrze. Prvenstveno je kreiran kao taksi vozilo, a zahvaljujući kvalitetu izrade i performansama, ovaj automobil nudi brojne razloge vozačima da ga vole, čak i ako ostave po strani njegov, u najmanju ruku, neobični izgled.

Automobil je proizvodila italijanska fabrika automobila od 1998. pa sve do 2010. godine. Iako je više puta proglašavan jednim od najružnijih automobila, ovaj auto možemo često sresti na našim drumovima, a posebno je pogodan svima onima koji često putuju i prevoze robu. 

Tako nam se nedavno javio vlasnik jednog Fiat Multipla automobila iz Novog Sada sa željom da otkupimo njegovog polovnjaka iz 2002. godine. 

Detalje otkupa pročitajte u nastavku teksta.

Karakateristike automobila Fiat Multipla 2002. godište

 • Monovolumen (MiniVan)
 • 280.000 kilometara
 • Dizel motor
 • Zapremina 1896 cm3
 • 81 kW – 110 KS
 • Euro 3 emisiona klasa
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • 6 sedišta
 • Nema klimu
 • Neregistrovan
 • Od ostale opreme: airbag za vozača, airbag za suvozača, bočni airbag, child lock, ABS, ESP, ASR, kodiran ključ, blokada motora, centralno zaključavanje
 • Bez mnogo oštećenja

Otkup i cena polovnog Fiat Multipla automobila

Naša agencija vrši otkup polovnih automobila na nivou cele Srbije, na vaš poziv odgovaramo odmah i na teren izlazimo u roku od 48 časova, gde god da se nalazite. Nakon što nas je ovog puta kontaktirao vlasnik polovnog Fiat Multipla automobila, izašli smo na teren kako bismo utvrdili stanje u kom se vozilo nalazi.

Kada smo stigli u Novi Sad, imali smo priliku da se i lično uverimo u stanje polovnog automobila Fiat Multipla 1.9 JTD 2002. godište. Nakon obavljene inspekcije, utvrdili smo da je automobil očuvan, da je karoserija u dobrom stanju i da, osim manjih ogrebotina, ne postoje veća oštećenja. Takođe, inspekcija je pokazala da je motor očuvan uprkos broju pređenih kilometara.

Kako nam je vlasnik rekao, on je ovaj automobil kupio nov, prvi je vlasnik i koristio ga je skoro 15 godina za prevoz sopstvenih potreba. Nakon toga, automobil je stajao u garaži skoro 2 godine, dok nije odlučio da je bolje da ga proda nego da skuplja prašinu. 

Polovni automobil Fiat Multipla plave boje

Nakon svih utvrđenih činjenica i obavljene inspekcije automobila, sa vlasnikom smo postigli dogovor na obostrano zadovoljstvo. S obzirom na to da otkup vršimo po fer i korektnoj ceni, dogovorili smo se da je realna i fer cena za Fiat Multipla 1.9 JTD polovnjaka iz 2002. godine 1.250 evra.

Fer i pošten otkup za sve Fiat automobile

Ukoliko želite da prodate svoj polovni Fiat automobil u najkraćem roku, i da pritom dobijete fer cenu pozovite nas i vrlo brzo ćemo vam izaći u susret. Otkupljujemo sve vrste polovnih automobila bez obzira na njihovo stanje i izgled. Dolazimo na lice mesta kako bismo obavili posao otkupa i dogovorili se na obostrano zadovoljstvo. Očekujemo vaš poziv!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem