Polovni Audi A4 2.0 TDI S-Line 2014. godište iz Novog Sada

Polovni automobvil Audi A4

Audi A4 je automobil iz srednje klase koji dolazi sa proizvodnih traka nemačkog auto-giganta, kompanije Audi. Proizvodi se od 1994. godine, a zahvaljujući velikom komercijalnom uspehu koji je ostvario kod vozača širom sveta, trenutno je u proizvodnji peta generacija ovih vozila. 

Kod su nemački automobili generalno veoma popularni i naši vozači veruju u njihov kvalitet. To se posebno odnosi na automobile marke Audi, koji većć decenijama važe kao sinonim za dobar i pouzdan automobil. 

Našu agenciju za otkup automobila ovaj put je kontaktirao vlasnik jednog Audi A4 vozila iz Novog Sada sa željom da otkupimo njegov automobil. Iznenadili smo se činjenicom da neko želi da proda automobil star svega 6 godina, ali nismo gubili vreme već smo se brzo zaputili na adresu vlasnika kako bismo procenili auto i dogovorili se oko detalja otkupa. 

Karakteristike automobila Audi A4 2014. godište

 • Vrsta: limuzina
 • Kilometraža: 95.000 km
 • Motor: dizel
 • Zapremina motora: 1968 cm3
 • Snaga motora: 140/190(kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 6
 • Manuelni menjač sa 6 brzina
 • Automatska klima
 • 5 sedišta
 • 4/5 vrata
 • Neregistrovan 
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, bočni airbag, kodiran ključ, ABS, ESP, ASR, centralno zaključavanje, blokada motora, servo volan, putni računar, tonirana stakla, električni podizači, grejači retrovizora, svetla za maglu, električni retrovizori, sedišta podesiva po visini, xenon svetla, senzori za svetla, bluetooth, radio CD, LED prednja svetla, LED zadnja svetla, naslon za ruku, ISOFIX sistem, start-stop sistem, DPF filter, dnevna svetla, kožni volan, paljenje bez ključa…

Otkup i cena Audi A4 polovnog automobila

Kao što smo već rekli naša agencija je ovaj put imala priliku da otkupi polovni automobil Audi A4 2.0 TDI S-Line 2014. godište, od vlasnika iz Novog Sada. Znajući o kakvom se automobilu radi, za koji ranije nismo dobijali upite, odmah smo se zaputili na adresu vlasnika kako bismo se sa njim dogovorili o ceni otkupa.

Pre svega nas je zanimalo zbog čega se vlasnik rešio da proda relativno nov automobil, za koji smo već na prvi pogled mogli da utvrdimo da se nalazi u relativno dobrom stanju. Međutim, istakao je da postoje određeni problemi sa vozilom, a da je u najvećoj meri za takvo stanje automobila kriv on sam jer nije vodio računa o njemu. 

Iako je model star svega 6 godina, vlasnik kaže da je usled nemarne vožnje auto počeo da se kvari, a s obzirom da nije zainteresovan za njegovo dalje održavanje i da mu nije isplativo da se time bavi, odlučio je da pozove našu agenciju kako bi brzo i jednostavno prodao auto.

Polovni automobil Audi A4

Mogli smo samo da konstatujemo da nam je drago što se opredelio baš za nas i ukazao nam poverenje, a u skladu sa realnim stanjem automobila ponudili smo mu i fer otkupnu cenu. Na osnovu svega navedenog zaključili smo da je realna cena za otkup polovnog Audi A4 automobila 12.500 evra.

Vlasnik je bio i više nego zadovoljan ponuđenom cenom, pa smo nakon sređene papirologije vrlo brzo krenuli nazad za Beograd sa novim otkupljenim automobilom na našem spisku. 

Fer i pošten otkup Audi automobila

Ukoliko i vi posedujete neki Audi automobil i želite da ga prodate u najkraćem roku, sve što je potrebno da uradite jeste da nas kontaktirate na naš broj telefona, a mi ćemo se potruditi da otkup vašeg polovnjaka prođe što brže i efikasnije. Neka otkup vašeg polovnog automobila protekne bez ikakvih poteškoća!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem