Polovni Alfa Romeo 156 2.0 TS 2001. karavan iz Sombora

otkup automobila alfa romeo 156 karavan

Kroz ruke i stručne oči ekipe iz Otkup automobila do sada je prošlo više od stotinu automobila različitih proizvođača. Iskustvo, brzina i najbolje cene su glavni razlozi zašto se ljudi odlučuju baš za našu agenciju za otkup automobila, umesto za neke od konkurenata. Otkupljujemo automobile bez obzira na stanje, godište, kilometražu i sve ostale finese po kojima se automobili razlikuju.

Ovaj put smo dobili ponudu za otkup italijanskog klasika Alfa Romeo 156 karavan 2001. godište, pa pogledajte kako je protekao otkup i za koju cenu smo otkupili popularnog Italijana.

Karakteristike Alfa Romeo 156 2.0 TS 2001. godište

 • Polovni automobil Alfa Romeo 156 2.0 TS iz 2001.
 • Vrsta: karavan
 • Kilometraža: 296.000 km
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 1.978 cm3
 • Snaga motora: 110 / 150 (kW / KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta:  5 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • registrovan do 3.2018.
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača, kodiran ključ, servo volan,  child lock, ABS, blokada motora, centralno zaključavanje, svetla za maglu, električni podizači, itd.
 • oštećen branik

Otkup i cena Alfa Romeo polovnjaka

Automobile proizvođača Alfa Romeo prati loša reputacija, kako su nepouzdani i da će izvući više novca nego što će pružiti užitka. Ali kao što je slučaj sa mnogim predrasudama, tvrdimo da ova nije tačna, već da je u većini slučajeva problem sa neadekvatnim održavanjem i lošim vozačkim navikama. To je najveći problem kod kupovine automobila, ne možete sa sigurnošću da znate da li je vlasnik bio jak na gasu ili kvačilu kad ne treba i tako doprineo stanju.

otkupljeni polovni alfa romeo 156 karavan

Ali kada radite sa automobilima na svakodnevnom nivou možete lako prepoznati klasične simptome neadekvatne vožnje. Baš zato smo u mogućnosti da utvrdimo fer tržišnu cenu za vaš automobil i omogućimo vam da izvučete realni maksimum iz automobila (osim ako ne želite da prevarite budućeg vlasnika). Kada nas je vlasnik Alfe nazvao brzo smo se dogovorili da pošaljemo ekipu u Sombor da uradi besplatnu procenu.

Kada je ekipa stigla vizuelna inspekcija je potvrdila opisano stanje, a kasnija test vožnja je potvrdila naša očekivanja. Twin-spark motor je bio živahan kao što se moglo i očekivati, ali je postojao problem sa sinhronom menjača. Osim toga, bilo je potrebno zameniti gitovan prednji branik. Došli smo do zaključka da je fer cena za otkup Alfa Romeo 156 2.0 karavana bila 1.300 evra. Vlasniku je isplaćen novac na ruke, a mi smo postali novi vlasnici italijanskog lepotana.

otkup automobila alfa romeo 156 2.0 ts 2001

Fer i pošten otkup Alfa Romeo automobila

Do sada smo otkupili brojne modele italijanskog proizvođača, Alfa Romeo 145; Alfa Romeo 33; Alfa Romeo 147… Pa ako i vi želite da brzo prodate svoju Alfu i dobijete najbolju cenu, pozovite naš broj telefona.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem