Polovna Opel Vectra B, 1998. godište iz Umke 

Plavi opel parkiran na parkingu

Opel Vectra je prostoran, porodični automobil nemačke proizvodnje. Ovaj model je jedan od najpopularnijih na čitavom svetu, iako se u drugim zemljama prodavao pod drugačijim imenom. 

Lansiran je u oktobru 1988. godine kao zamena za ništa manje popularan Opel Ascona model a proizvodio se sve do 2008. godine kada ga je zamenila Opel Insignia nakon tri generacije proizvodnje. 

Našu agenciju za otkup automobila, kontaktirao je vlasnik polovne Opel Vectra B, 1998. godište iz Umke sa pitanjem da li smo zainteresovani da ovo vozilo otkupimo od njega

Mi smo drage volje odazvali na poziv i ubrzo smo poslali ekipu da ode do Umke i da se dogovori oko cene sa vlasnikom Opel Vectra polovnjaka, a u nastavku teksta pročitajte detalje otkupa. 

Karakteristike vozila Opel Vectra B iz 1998. godine: 

  • Karoserija: limuzina
  • Kilometraža: 280.000km 
  • Motor: 74kW – 101KS – Euro 2 
  • 4/5 sedišta
  • 4/5 vrata 
  • Menjač: manuelni, 5 brzina 

Cena i detalji otkupa Opel Vectra polovnjaka

Opel Vectra je kao što smo već pomenuli, verovatno jedan od najpopularnijih modela automobila na svetu. Zbog svoje pristupačne cene i visokog kvaliteta, veoma je popularan i među našim vozačima. 

Dugi niz godina je domaće tržište bilo zasićeno ovim modelom pa je, iz tog razloga, veoma teško prodati ovaj automobil. Naš klijent je pokušavao da ga proda preko oglasa ali bi stalno nailazio na velike poteškoće pošto nije mogao da nađe adekvatnog kupca

Plavi opel automobil na parkingu

 

Preko prijatelja je čuo za našu agenciju za kupovinu polovnih vozila. Na prvu ruku mu je, prema njegovim rečima, delovalo nerealno da naša agencija isplaćuje keš na ruke na licu mesta. Uprkos tome, ipak je odlučio da nas kontaktira. 

Naša ekipa se, nakon par pitanja o generalnom stanju vozila, uputila ka Umci kako bi utvrdili fer cenu koja bi odgovarala i našem klijentu i nama

Samo nekoliko sati kasnije, postali smo vlasnici ovog klasičnog Opel Vectra B vozila nako što smo našem klijentu iz Umke isplatili 800 evra u kešu na ruke. 

Fer i pošten otkup svih polovnih automobila

Kada želite da prodate svoj automobil po najboljoj mogućoj ceni, u ma kakvom stanju da se nalazi vozilo, a pritom uz najkraći mogući rok, slobodno se obratite nama i mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaš automobil. Nisu nam važni ni brend, ni model ni stanje vozila – samo vaša želja za brzom i sigurnom prodajom polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem