Polovna Opel Corsa D 1.2 2006. godište iz Beograda

opel corsa

Opel Corsa je mali automobil koji proizvodi nemačka fabrika automobila Opel. Trenutno se proizvodi peta generacija ovih automobila, a prema podacima ove kompanije do sada je prodato više od 12 miliona primeraka. Korsa koju smo imali priliku da otkupimo jeste model iz četvrte, D generacije.

opel corsa

 

Opel Corsa modeli su kod nas veoma popularni i mogu se svakodnevno videti na našim ulicama. Ovaj put nama se javio jedan vlasnik automobila iz Beograda, koji je želeo da proda svoje polovno vozilo, a mi smo se rado odazvali pozivu i otišli na lice mesta da se sastanemo sa vlasnikom. Kako je protekao otkup i šta smo se dogovorili, pogledajte u nastavku teksta.

Karakteristike modela Opel Corsa D 1.2 2006. godine

 • Vrsta: hečbek
 • Kilometraža: 155.000 km
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 1229 cm3
 • Snaga motora: 59/80 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 4
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 2/3 vrata
 • Manuelna klima
 • Registrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, child lock, ABS, ESP, kodiran ključ, blokada motora, centralno zaključavanje, alarm, putni računar, električni podizači, svetlo za maglu, servo volan, tonirana stakla, sedišta podesiva po visini, radio CD, grejači vetrobranskog stakla, aluminijumske felne.

Otkup i cena Opel Corsa polovnjaka

Mi ne pravimo apsolutno nikakvu razliku da li je u pitanju Opel, Citroen ili Ford automobil, jer otkupljujemo sve marke automobila, bez obzira na rivalstvo, generaciju, i njihovo stanje. Ako mislite da vaš automobil niko ne bi voleo da poseduje i da nikada nećete moći da ga prodate, varate se, jer uz pošten dogovor mi želimo da otkupimo bilo koji automobil.

Kao što je obično slučaj, vlasnik je želeo da zameni svoje vozilo za model novije proizvodnje pre nego što mora da obavi veliki servis. Međutim, nakon višemesečnog pokušavanja da proda automobil tradicionalnim prodajnim kanalima odlučio je da nema dovoljno vremena koje bi posvetio ovakvom načinu prodaje i odlučio da završi posao istog dana pozvavši našu agenciju za otkup automobila.

Na osnovu par pitanja, kao i probne vožnje, mogli smo da steknemo opštu sliku o automobilu i da se dogovorimo o otkupu na licu mesta. Pregledali smo automobil, koji je bio u generalno dobrom stanju, dobro očuvane karoserije i eksterijera. Utvrdili smo da je fer cena za otkup Opel Corsa 2006. godište iznosila 2.000 evra. Vlasnik je prihvatio cenu, a novac mu je isplaćen odmah na ruke.

opel corsa

Otkup i cena Opel Corsa polovnjaka

Obratite nam se i vi ukoliko imate neko vozilo koje mesecima ne možete da prodate putem oglasa ili ako smatrate da nećete uspeti na taj način. Mi ćemo vrlo rado otkupiti svaki automobil koji nam ponudite i pritom vam dati fer i poštenu procenu svakog vozila.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem