Polovna Opel Corsa 1.2 2004. godište iz Beograda

Polovna Opel Corsa 1.2 2004. godište iz Beograda

Opel Corsa je jedan od najmanjih i najpopularnijih gradskih automobila na našim ulicama. Proizvodi se od 1982. godine i do danas je prošao kroz veliki broj promena modela kao i osveženja istih. Modeli su obeležavani sa slovima abecede, pa se tako mogu naći Opel Corsa A,B,C i D. Može se naći u varijantama sa 3 i 5 vrata.

Mi svakodnevno dobijamo pozive za otkup polovnih automobila svih vrsta, a ovaj put smo imali priliku da otkupimo polovnu Opel Cors-u C. Pročitajte u nastavku teksta kako je protekao otkup i kolika je bila cena za ovaj Opel polovnjak.

Karakteristike Opel Corsa C 1.2 2004. godište

 • Vrsta: hečbek
 • Kilometraža: 189.000 kilometara
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 1180 cm3
 • Snaga motora: 55/75 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 4
 • Manuelni menjač 5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 2/3 vrata
 • Neregistrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, bočni airbag, ABS, child lock, centralno zaklučavanje, električni podizači stakala, radio cd

Otkup cena Opel polovnjaka

Opel Corsa je mali gradski automobil koji je bio jedan od začetnika ere ove vrste automobila u svetu. Svojim pojavljivanjem 1982. godine, pobrao je najviše simpatija pa se prvi model Corsa A proizvodio punih 11 godina. Ono što je zanimljivo je da se ovaj model automobila na raznim tržištima mogao naći pod različitim imenima, pa se tako u Britaniji mogao kupiti pod imenom Voksal Nova.

Motor od 1.2 litara radne zapremine koji se nalazi u ovom automobilu je bio jedan od najboljih iz ponude ovog automobila. Uvek je pružao odlične performanse u gradskim uslovima vožnje uz jako nisku potrošnju goriva.

U suštini nam nije važno koji agregat je postavljen u automobilu koji otkupljujemo, jer ćemo bez obzira na zapreminu i vrstu goriva želeti da otkupimo automobil ukoliko dođemo do zajedničkog sporazuma.

Korisno nam je da znamo o kojem se agregatu radi kada nas pozovete, jer nam je iskustvo pokazalo da treba biti spreman za različit rad agregata iste generacije i poznavanje čestih problema istih. To nam omogućava da vam damo realnu ponudu za vaše vozilo koje želite da date na otkup.

Kada smo dobili poziv za otkup ovog automobila, vlasnik je rekao da jednostavno želi da se reši svog polovnog Opel-a i ne želi da dodatno ulaže novac u njegovo održavanje koje postaje sve skuplje kako raste starost ovog automobila. Automobil je bio ispravan sa blagim zamerkama u radu motora koji nisu previše uticali na samo vožnju.

Kako je želeo da svoj automobil proda što je pre moguće, čitajući naša iskustva prodaje zaključio je kako mi radimo posao i pozvao nas da izvršimo otkup ovog automobila.

Kako je automobil bio u zadovoljavajućem stanju, procenili smo da je fer cena za otkup Opel Corsa C 1.2 polovnjaka iznosila 1300€.

Fer i pošten otkup Opel automobila

Kada želite da prodate svoj automobil po najpovoljnjoj mogućoj ceni i uz to za najkraći mogući rok, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo otkupiti vaš automobil.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem