Polovna Opel Astra 2001. godište iz Beograda

Polovni automobil opel astra druge generacije sive boje

Opel Astra je automobil koji od 1991. godine proizvodi nemačka kompanija Opel. Trenutno je u toku proizvodnja pete generacije Opel Astra automobila pod nazivom Opel Astra K. Ovaj automobil se vrlo često vozi na našim drumovima pa ne čudi zbog čega često dobijamo pozive vlasnika Astre sa željom da otkupimo njihovo vozilo.

Našu agenciju je ovog puta kontaktirao vlasnik Opel Astre druge generacije iz Beograda koji je želeo da otkupimo njegov polovni Opel Astra karavan. Nismo se mnogo dvoumili, već sutradan smo izašli na teren, a u nastavku teksta pogledajte kako je protekao otkup i kolika je bila cena za ovaj Opel polovnjak.

Karakteristike polovnog automobila Fiat Multipla 1.9 jtd 

Vrsta: karavan

Kilometraža: 310.000 km

Motor: dizel

Zapremina motora: 1686 cm3

Snaga motora: 74 /101 (kW / KS)

Emisiona klasa: Euro 3

Manuelni menjač sa 5 brzina

Broj sedišta: 5

Broj vrata: 5

Nije registrovan

Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, kao i bočni airbag, child lock, ABS, ESP, kodiran ključ, centralno zaključavanje, blokada motora, električni retrovizori, grejači retrovizora, grejači vetrobranskog stakla, daljinsko zaključavanje, servo volan, sedišta podesiva po visini, krovni nosači

Polovni automobil Opel Astra G

Otkup i cena Opel Astra automobila

Opel Astra je automobil koji je naišao na zaista dobar prijem kod kupaca automobila, pa i ne čudi zbog čega se ovaj automobil proizvodi već skoro 30 godina. Njen inovativni dizajn, kao i odlične performanse u vožnji dovele su do brzog rasta popularnost koja i dalje traje. 

Nama se ovaj put obratio vlasnik jednog Opel Astra automobila sa željom da se raspita o ceni koju bi potencionalno dobio za svoju Opel Astru iz 2001. godine. I ranije smo otkupljivali ove modele, pa tačno znamo šta tražimo kod ovakvih automobila. 

Uglavnom su nam potrebne samo one opšte informacije kao što su vrsta motora, zapremina, kilometraža, da li je održavan i slično. Kada prikupimo dovoljno informacija možemo da izvršimo besplatnu procenu automobila. 

Ovoga puta nismo morali da prevali dug put, vlasnik je iz Beograda tako da smo već sutradan došli do njega. Videli smo kako izgleda automobil, obavili smo jednu kratku test vožnju i utvrdili stanje u kom se vozilo nalazi

Karoserija je izgrebana sa prednje strane, ali ostatak automobila je bio u sasvim pristojnom stanju. Odredili smo da je fer cena za otkup Opel Astra G automobila 1.100 evra. Vlasnik je prihvatio cenu, a mi smo mu novac isplatili u kešu.

Fer otkup Opel automobila 

Ukoliko u svojoj garaži imate polovni ili havarisani Opel automobil, bilo koje generacije, kontaktirajte nas kako bismo po fer i poštenoj ceni otkupili vaše vozilo. Po primljenom pozivu dolazimo na lice mesta u što kraćem roku kako bismo utvrdili realnu cenu, a isplata se vrši na licu mesta – keš dobijate odmah na ruke.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem