Polovna Mazda Tribute 2.0 16V 2001. godište

Polovni automobil Mazda Tribute

Mazda je japanska fabrika automobila koja dugo vremena sa uspehom posluje po celom svetu. I na ovim prostorima ova kompanija je ostvarila izuzetno dobre komercijalne rezultate, s razlogom, s obzirom na to da se radi o veoma kvalitetnim modelima.

Našoj agenciji se ovaj put ukazala prilika da otkupimo jedan Mazda Tribute polovni automobil iz 2001. godine. Inače, ovaj model se proizvodio u dve generacije, od 2000. do 2011. godine i to samo kao SUV sa petoro vrata. 

Model je doživeo solidan komercijalni uspeh na tržištu, pa se iz tog razloga ovi modeli mogu sresti i na našim ulicama. Upravo jedan takav smo pre nekoliko sedmica i otkupili. 

Karakateristike automobila Mazda Tribute 2001. godište

 • Limuzina
 • 245.000 pređenih kilometara
 • Benzin + Gas (TNG) motor
 • Zapremina 1989 cm3
 • 91 kW – 124 KS
 • Euro 3 emisiona klasa
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • 5 sedišta
 • Manuelna klima
 • Neregistrovan
 • Od ostale opreme: Airbag za vozača, airbag za suvozača, bočni airbag, child lock, ABS, kodiran ključ, blokada motora, centralno zaključavanje, oprema, metalik boja, servo volan, daljinsko zaključavanje, putni računar, električni podizači, električni retrovizori, svetla za maglu, radio CD…
 • Bez mnogo oštećenja

Otkup i cena Mazda Tribute polovnjaka

S obzirom na to da otkup vršimo na nivou cele zemlje i na teren izlazimo u roku od 48 sati nakon poziva, nakon što nas je kontaktirao vlasnik polovnog Mazda Tribute automobila, izašli smo na teren kako bismo utvrdili stanje. 

Polovni automobil koji smo ovaj put imali priliku da otkupimo jeste Mazda Tribute 2.0 16V 2001. godište, koji se, kao što smo na prvi pogled i mogli da zaključimo, nalazi u relativno dobrom stanju. 

Nakon obavljene inspekcije, utvrdili smo da je automobil sasvim dobro očuvan i bez obzira na to što je skoro 20 godina star u poprilično dobrom stanju. Kako nam je vlasnik naveo, razlog zbog kojeg se odlučio na prodaju ovog vozila jeste taj što planira da ode iz zemlje na duže vreme, pa je prodaja automobila logično rešenje.

Mazda Tribute polovni automobil

Nakon svih utvrđenih činjenica o stanju automobila, na obostrano zadovoljstvo, dogovorili smo se sa vlasnikom da je fer cena za otkup Mazda Tribute polovnjaka iz 2001. godine 2.100 evra.

Fer i pošten otkup svih Mazda vozila

Bez obzira na to koji model južnokorejskog proizvođača vozite, ako razmišljate o brzoj i jednostavnoj prodaji, nemojte čekati i slobodno nas pozovite. Dolazimo na lice mesta i po fer i poštenoj ceni otkupljujemo vaš polovni automobil. 

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem