Polovna Mazda 626 iz Beograda iz 1988. godine

Polovni automobil crvene boje Mazda 626

Mazda je japanska fabrika automobila koja dugo vremena sa uspehom posluje po celom svetu. I na ovim prostorima ova kompanija je ostvarila izuzetno dobre komercijalne rezultate, s razlogom, s obzirom na to da se radi o veoma kvalitetnim modelima. 

Automobil koji smo ovaj put imali prilike da otkupimo jeste Mazdin model 626 iz 1988. godine. Ovi modeli proizvodili su se od 1970. do 2002. godine, a to dovoljno govori u korist ovih automobila, posebno kada je u pitanju njihov kvalitet i pouzdanost. Isto se pokazao i polovnjak koji smo nedavno otkupili, a sve detalje pogledajte u nastavku teksta. 

Karakateristike automobila Mazda 626 1988. godište

 • Limuzina
 • 226.000 kilometara
 • Benzin motor
 • Zapremina 1984 cm3
 • 66 kW – 90 KS
 • Euro 3 emisiona klasa
 • Manuelni menjač sa 6 brzina
 • 5 sedišta
 • Nema klimu
 • Neregistrovan
 • Od ostale opreme: airbag za vozača, centralno zaključavanje
 • Bez mnogo oštećenja

Otkup i cena polovnog Mazda 626 polovnjaka

Priča o tome kako se vlasnik odlučio da proda ovaj automobil nam je bila prilično zanimljiva, pa imamo nameru da je podelimo i sa vama. Naime, vlasnik je stariji gospodin, koji ovaj automobil vozi preko 30 godina, odnosno prvi je vlasnik. 

S obzirom na to da znamo sa koliko se sete i tuge ljudi odvajaju od svojih metalnih ljubimaca, posebno kada je u pitanju vozilo koje toliko dugo poseduju, pitali smo se kako se vlasnik rešio da pozove broj naše agencije

To je uradio na nagovor porodice, s obzirom na to da su odlučili da se presele u inostranstvo, pa im je bio potreban jedan noviji i svakako pouzdaniji model, koji mogu bez problema da voze po evropskim drumovima. Prijatelj koji je ranije prodao auto našoj agenciji mu je dao preporuku za nas, i tako je vlasnik odlučio da brzo, lako i bez mnogo formalnosti proda svoj auto. 

Kada smo se čuli, objasnio nam je situaciju, i ispričao nam je u kakvom se stanju nalazi automobil. S obzirom na to da je vlasnik iz Beograda dogovorili smo se da svratimo sutradan do njega kako bismo besplatno izvršili procenu vrednosti automobila.

Prednji deo polovnog automobila Mazda 626

Nismo se iznenadili, jer se opis vlasnika poklopio sa stanjem automobila. Malo smo se provozali i testirali snagu. Bio je veoma startan za auto te veličine, a motor je baš tih za vozilo koje staro 31 godinu.

Nije nam bilo potrebno da mnogo razmišljamo o ceni, dogovorili smo se da je fer vrednost za ovaj Mazda 626 polovnjak 900 €. Vlasnik je smatrao da je cena odgovarajuća, mi smo mu dali novac u kešu i nastavili dalje sa poslom.

Fer i pošten otkup za sve Mazda automobile

Ukoliko želite da prodate svoj Mazda automobil u najkraćem roku, i da pritom dobijete fer cenu pozovite nas i vrlo brzo ćemo vam izaći u susret. Otkupljujemo sve vrste polovnih automobila bez obzira na njihovo stanje i izgled. Dolazimo na lice mesta kako bismo obavili posao otkupa i dogovorili se na obostrano zadovoljstvo. Očekujemo vaš poziv.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem