Polovna Mazda 3 2004. godište iz Kragujevca

Polovni automobil Mazda 3

Mazda 3 je automobil japanskog proizvođača koji se uspešno proizvodi još od 2003. godine. Trenutno je u proizvodnji treća generacija ovih automobila, koji su se vrlo brzo izdvojili kao veoma pouzdani i kvalitetni. Radi se o kompaktnom automobilu, niže srednje klase, koji se odlikuje dinamičnošću na putu i prostranim prostorom u kabini. Pojedini delovi ovog automobila su napravljeni od jeftinijih materijala, ali se ipak radi o solidnom vozilu sa dobrim paketima opreme.

Našu agenciju za otkup polovnih automobila nedavno je kontaktirao vlasnik Mazda 3 automobila prve generacije iz Kragujevca, sa željom da otkupimo njegov auto. Brzo smo odgovorili na poziv i već sutradan se našli na adresi vlasnika. Pogledajte kako je protekao sam otkup! 

Karakteristike modela Mazda 3 iz 2004. godine

 • Vrsta: hečbek
 • Kilometraža: 125.000 km
 • Motor: dizel 
 • Zapremina motora: 1560 cm3
 • Snaga motora: 80/109 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Automatski menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Automatska klima
 • Nije registrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, kao i bočni airbag, ABS, ESP, ASR, kodiran ključ, centralno zaključavanje, servo volan, električni retrovizori, sedišta podesiva po visini, svetla za maglu, putni računar, tempomat, električni podizači, senzori za kišu, xenon svetla…

Otkup i cena Mazda 3 polovnjaka

Kao što smo rekli nedavno smo dobili poziv od vlasnika automobila koji nam je rekao da želi da otkupimo njegov Mazda 3 polovnjak. S obzirom na to da nije želeo da gubi vreme na oglase i čekanje da se javi pravi kupac, odmah je kontaktirao nas

Kako nam je vlasnik saopštio kada smo stigli u Kragujevac, on je ovaj automobil kupio pre nekoliko godina, a u poslednje vreme auto su vozili članovi cele njegove porodice. Bez obzira na to što je išao iz ruke u ruku, takoreći, model je poprilično očuvan i bez vidljivih oštećenja koja bi umanjila njegovu vrednost. 

Želeli smo da ga isprobamo u vožnji, a nakon kratke inspekcije za volanom jasno nam je bilo da se radi o poprilično kvalitetnom automobilu, koji zaista vredi imati u posedu. Zbog toga nas je interesovalo zbog čega se vlasnik odliučio na prodaju, a razlozi su bili isključivo finansijske prirode i potreba za drugačijim tipom vozila. 

Zahvalili smo vlasniku na ukazanom poverenju i ponudili mu i više nego fer cenu za otkup polovnog Mazda 3 automobila, starog više od jedne decenije. Cena otkupa koju smo dogovorili sa vlasnikom iznosila je 1.900 evra. Dogovor je sklopljen na obostrano zadovoljstvo, a mi smo došli u posedjednog zaista odličnog polovnog automobila!

Fer i pošten otkup svih polovnih automobila

Kada želite da prodate svoj automobil po najboljoj mogućoj ceni, u ma kakvom stanju da se nalazi vozilo, a pritom uz najkraći mogući rok, slobodno se obratite nama i mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaš automobil. Nisu nam važni ni brend, ni model ni stanje vozila – samo vaša želja za brzom i sigurnom prodajom polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem