Polovan Nissan Micra 1.0 2003. godište iz Vršca

Polovni Nissan Micra 2003. godište

Nissan Micra automobil je model japanskog proizvođača, koji se uspešno proizvodi još od 1982. godine. Trenutno je u proizvodnji peta generacija ovih automobila, a radi se o supermini klasi automobila među kojima je ovaj auto jedan od boljih. Nissan Micra je automobil koji dolazi u 2 verzije karoserije – kao čebek sa troja i petoro vrata i kao kupe sa dvoje vrata.

Ovog puta imali smo priliku da otkupimo Nissan Micra automobil 1.0 iz 2003. godine, od jednog vlasnika iz Vršca. Kao što već dobro znate mi vršimo otkup svih modela polovnih automobila, bez obzira na enterijer, stanje motora ili pređenu kilometražu.

Karakteristike polovnog automobila Nissan Micra 1.0 2003. godište

 • Vrsta: hečbek
 • Kilometraža: 225.000 km
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 998 cm3
 • Snaga motora: 48/65 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 4
 • Broj vrata: 2/3
 • Registrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, kao i bočni airbag, child lock, ABS, ESP, kodiran ključ, centralno zaključavanje, električni retrovizori, grejači retrovizora, grejači vetrobranskog stakla, daljinsko zaključavanje, servo volan, sedišta podesiva po visini, radio CD

Otkup i cena Nissan polovnjaka

Naša firma vrši otkup polovnjaka na nivou cele Srbije, na vaš poziv odgovaramo odmah i na teren izlazimo u roku od 48 časova, gde god da se nalazite. Nas je ovog puta kontaktirao vlasnik polovnog Nissan Micra automobila, te smo vrlo brzo izašli na teren kako bismo utvrdili stanje u kom se vozilo nalazi.

Ovog puta, imali smo priliku da otkupimo polovni automobil Nissan Micra 1.0 2003. godište. Nakon obavljene inspekcije, utvrdili smo da je automobil očuvan, da je karoserija u dobrom stanju i da generalno ne postoje veća oštećenja na ovom automobilu bele boje. Takođe, inspekcija je pokazala da je motor očuvan uprkos tome koliko je prešao kilometara.

Pored toga, detaljnim pregledom utvrdili smo da je enterijer u solidnom stanju, ali da su godine učinile svoje kada je u pitanju očuvanost unutrašnjeg dela vozila. Kako nam je valsnik rekao, odlučio se na prodaju automobila jer je u njegovom vlasništvu već više od 10 godina, pa je stoga vreme da osveži svoj vozni park.

Polovni Nissan Micra bele boje parkiran u dvorištu

Nakon svih utvrđenih činjenica i obavljene inspekcije automobila, sa vlasnikom smo postigli dogovor na obostrano zadovoljstvo. S obzirom na to da otkup vršimo po fer i korektnoj ceni, dogovorili smo se da je realna i fer cena za Nissan Micra 1.0 polovnjaka iz 2003. godine – 1.400 evra.

Fer i pošten otkup Nissan automobila

Ukoliko i vi u svom vlasništvu imate neki Nissan automobil koji želite brzo i lako da prodate, obratite se našoj agenciji za otkup polovnih automobila. U rekordnom roku izlazimo na teren, vršimo procenu stanja automobila i po fer i korektnoj ceni otkupljujemo auto. Isplata se vrši odmah, a keš dobijate na ruke.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem