Peugeot 406 HDI 2.0 2004. iz Aranđelovca

otkup peugeot 406 karavan HDI
Peugeot 406 predstavlja jedan od onih klasičnih automobila 90ih, koji je vladao putevima širom Evrope. Slavu je stekao u popularnom francuskom filmu, ali je reputaciju zaradio na putevima.

Njegov moderan izgled za svoje vreme je jedan od glavnih razloga zašto je i danas poželjan automobil, ali smo ovaj put preko otkupa automobila postali vlasnici jednog ne tako očuvanog primerka. Pogledajte kako je protekao otkup Peugeot 406 Karavana iz Aranđelovca, kao i kolika je bila cena.

Karakteristike automobila Peugeot 406 HDI 2.0 iz 2004. godine

 • Polovni automobil Peugeot 406 HDI 2.0 2004. godište
 • Vrsta: karavan
 • Kilometraža: 343.000 km
 • Motor: dizel
 • Zapremina motora: 1.998 cm3
 • Snaga motora: 78/103 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: euro 3
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • 5 sedišta
 • 2/3 vrata
 • Registrovan do 12.2017.
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, kodiran ključ, centralno zaključavanje, servo volan, ABS
 • Sa oštećenjem karoserije

Otkup i cena Peugeot 406 karavana

Nije Peugeot 406 bez razloga vladao krajem 90ih godina prošlog veka. Ipak je reč o prostranom i udobnom auto, koji je za privlačnu cenu pružao nivo komfora poput mnogo skupljih automobila. Neki bi čak otišli toliko daleko da udobnost uporede sa modelima C klase ili Audi A8.

otkup peugeot 406 karavan HDI

Održavanje je takođe bilo prilagođeno našim uslovima, a auto je generalno pouzdan i izdržljiv. S obzirom na relativno malu snagu, dobro se kretao na višim obrtajima.

Vlasnik automobila je bio relativno zadovoljan svojim pežoom, koristio ga je za duže vožnje po Srbiji, dok je za gradske uslove koristio drugi automobil. Međutim, doživeo je manji bočni udes, što ga je navelo da nazove stručnjake za otkup automobila.

Ipak je prešao dobru kilometražu, a reč je o dizelu, još sa oštećenjem… bilo bi teško naći kupca koji bi se odlučio za automobil pod ovakvim uslovima.

Nakon što nam je pružio podatke koje su nam potrebni da izvršimo inicijalnu procenu, motor, kilometražu, godište, generalno stanje… dogovorili smo se da pošaljemo ekipu na teren radi detaljnije besplatne procene.

Otkup automobila radimo svuda, Beograd, Niš, Novi Sad ili u ovom slučaju Aranđelovac. Dolazimo besplatno po celoj Srbiji i isplaćujemo novac na ruke.

Kad smo stigli kod vlasnika, videli smo izbliza stanje automobila i uradili test vožnju. Procenili smo da je fer cena za otkup Peugeot 406 karavana u ovom stanju 1.300€. Nakon krađeg pregovaranja, vlasnik je prihvatio cenu i isplatili smo mu novac na ruke i preuzeli ostatak posla oko papirologije i šlepovanja.

otkup peugeot 406 karavan HDI

Fer i pošten otkup Peugeot automobila

Do sada smo otkupili razne modele Peugeot automobila, između ostalog modele 406, 206, 307 . Ako i vi želite da brzo i lako prodate svoj Peugeot, nazovite nas!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem