Peugeot 207 havarisan, 2007. godište, Altina

prednja strana žutog automobila Peugeot 207

Peugeot 207 je model automobila od istoimene kompanije iz Francuske, sa proizvodnjom u vremenskom razmaku između 2006. i 2012. godine. Prirodno se pojavio kao naslednik modela Peugeot 206, pa tako zadržava pojedine elemente, dok se sa druge strane poboljšava u mnogim segmentima.

Redizajniran je 2009. godine, a promene se odnose na svetla za maglu i prednju masku. Dostupan je u različitim verzijama karoserije kao što su hečbek sa troje i petoro vrata, karavan i kupe. Prema jednom od najbitnijih merila za bezbednost u saobraćaju, dobija maksimalnih 5 zvezdica 2006. godine na evropskim testovima sudara.

Vlasnik modela pomenutog automobila nas je kontaktirao radi dodatnog informisanja o detaljima otkupa. Jedan od razloga zašto se odlučio baš za nas je i to da otkupljujemo sve vrste vozila, pa makar ona bila i havarisana, kao što je ovde slučaj.

Peugeot 207, karakteristike:

  • 2007. godište
  • Kilometraža: 140.000km
  • Karoserija: karavan
  • Gorivo: benzin
  • Snaga motora: 88/120 (kW/KS)
  • Prednji pogon
  • Manuelni menjač
  • 5 brzina

bočna strana žutog automobila Peugeot 207

Kako je tekao proces otkupa?

Prodavac havarisanog automobila Peugeot 207 nas je pozvao u ranim jutarnjim časovima, kako bi ugovorio vreme i mesto sastanka radi otkupa. Njemu se nije žurilo, s obzirom da vozilo trenutno svakako nije u voznom stanju, te nema previše opcija za njegovu prodaju. 

Međutim, telefonskim razgovorom smo se dogovorili da se nađemo već u popodnevnim časovima istog dana, jer svoj posao radimo efikasno i što je najbitnije za za prodavce, nudimo odličnu cenu za otkup. U ovom slučaju nije bilo moguće obaviti probnu vožnju, s obzirom na stanje automobila, pa je procena vrednosti prošla još brže nego što je inače slučaj. Ponudili smo 300 evra za otkup, sa čime se vlasnik složio.

Da li i vi imate havarisano vozilo spremno za prodaju?

Bavimo se otkupom svih vrsta polovnih automobila i nudimo najbolju moguću cenu nakon besplatne procene. 

Ukoliko i sami posedujete automobil koji nije u voznom stanju, razmislite o tome da li vam se isplati da ga sami popravljate ili je možda jednostavno bolja opcija prodati ga takvog kakav je trenutno. Kontaktirajte nas i sami se verite u efikasnost našeg rada.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem