Peugeot 207 1,6 hdi 99G, 2009. godište, Inđija

Peugeot bočna strana

Peugeot 207 proizvodila je francuska fabrika automobila Peugeot počev od 2006. pa sve do 2012. godine. Nakon 206. izlazi i drugi model 207 koji je bio nalik svom prethodniku, budući da je svoj osnovni stil zadržao, s tim što su mnoge funkcije značajno unapređene. Model 207. dolazi u hečbek varijatni sa troje i petoro vrata, a pored toga dostupan je u karavan i kupe verziji

Kada je u pitanju sigurnost i pouzdanost ovog automobila, sa sigurnošću možemo reći da je apsolutno bezbedan u vožnji što je potvrdio i Euro NCAP crash test dobivši visoke ocene. Jedna od glavnih prednosti ovog automobila je mala potrošnja goriva što ga čini idealnim za gradanju vožnju.

Vlasnik automobila kontaktirao nas je jer je smatrao da možemo da ostvarimo sjanu saradnju, budući da je automobil u perfektnom stanju, kako navodi. Želeli smo da budemo sigurni u to, pa smo tako u par minuta ugovorili sastanak.

Peugeot 207, 1,6 hdi: karakteristike

  • Karoserija: Hečbek
  • Kubikaža: 1600 cm3
  • Snaga motora: 66/89
  • Gorivo: Dizel
  • Menjač: Manuelni, 5 brzina
  • Boja: Bela

Kako je tekao proces otkupa automobila?

Vlasnik nam je još tokom prvog razgovora rekao da je automobil u perfektnom stanju te smo i naslutili da očekuje da cena bude u skladu sa tim. Sastali smo se u dogovoreno vreme i odmah prešli na posao. 

Pitali smo vlasnika da li je auto ikada bio udaren i da li ima nekih značajnih oštećenja što se tiče same elektronike i rada motora, na šta smo dobili odgovor da je sa automobilom sve u najboljem redu.

Verovali smo vlasniku na reč, ali da bismo obavili besplatnu procenu automobila, morali smo i da obavimo detaljan pregled vozila. Pogledali smo spoljašnjost automobila, a zatim i unutrašnjost i uvideli da je vlasnik bio potpuno u pravu. Automobil je i više nego korektan, bez ogrebotina i vidnih oštećenja.

S obzirom da nismo imali šta da zamerimo, nismo mogli a da ne predložimo fer i korektnu cenu od 3.850e, što je vlasnik oberučke prihvatio.

Novac smo odmah isplatili vlasniku, i napustili vlasnika srećni što smo još dobili još jednu zadovoljnu mušteriju na šta smo neizmerno ponosni, jer nam je to samo potvrda da smo zaista dobri u onome što radimo.

Peugeot zadnja strana

Da li ste i vi zainteresovani za prodaju automobila?

Otkup automobila je nešto čime se naša firma uspešno bavi bavi dugi niz godina, što potvrđuju naše mnogobrojne saradnje do sada.

Osim otkupa, vršimo i besplatnu procenu vrednosti automobila, kako bi zajednički došli do zaključka da li je uopšte vredno prodavati vaš automobil.

Ukoliko se odlučite da vaš stari automobil zamenite novim, kontaktirajte nas, a mi vam garantujemo efikasnost i  profesionalnost našeg rada.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem