Peugeot 206, 2005 godište, Beograd

prednji prikaz belog automobila peugeot 206

Peugeot 206 je mali automobil koji je francuska fabrika Peugeot proizvodila od 1998. do 2009. godine, a potom od 2009. do 2013. godine kao 206+ verziju. Ovaj sitni gradski automobil bio je veoma popularan u Evropi i proizveden je čak u 8,3 miliona primeraka.

Godine 2000. osvojio je četiri od maksimalnih pet zvezdica na Evropskim testovima sudara i pokazao da spada među bezbednije male automobile. Nakon deset godina od početka proizvodnje, proglašen je za najprodavaniji model marke Peugeot.

Vlasnik Peugeot-a 206 nas je kontaktirao putem telefonskog poziva, jer je za nas već čuo od svog prijatelja, pa je želeo da proda svoj automobil. Prodavac je već bio upoznat sa gotovo svim uslovima naše saradnje i znao je da nudimo dobre otkupne cene, pa je želeo da što pre dogovorimo sastanak.

Peugeot 206, karakteristike:

  • Godište: 2005.
  • Kilometraža: 222.000 km
  • Snaga motora: 44/60 (kW/KS)
  • Gorivo: Benzin
  • Menjač: Manuelni 5 brzina
  • Kubikaža: 1124 cm3
  • Broj vrata: 2/3

Kako je tekao proces otkupa?

Vlasnik nas je kontaktirao, jer je želeo da sklopimo saradnju. Upoznat sa našim uslovima i povoljnostima koje nudimo, nije bilo potrebno da ga dodatno informišemo, pa smo se dogovorili da se nađemo u Beogradu, u naselju Karaburma.

Sastali smo se, i nakon kratkog upoznavanja, odmah smo prešli na stvar. Uz povremenu konsultaciju sa vlasnikom, pregledali smo njegovo vozilo, a ubrzo zatim obavili test vožnju kako bi što bolje utvrdili stvarno stanje njegovog automobila.

Vozilo nije imalo ozbiljnijih smetnji, što je potvrdilo prethodne tvrdnje prodavca. Ponudili smo realnu cenu od 1.700 evra, sa kojom se vlasnik složio. Tako smo uspešno zaključili još jedan proces otkupa na obostrano zadovoljstvo.

Da li prodajete polovni automobil?

Otkup automobila je nešto čime se bavimo već dugi niz godina i trudimo se da ponudimo najbolje uslove otkupa na tržištu polovnih automobia. 

Želimo fer i korektnu saradnju i zato nudimo mnoštvo pogodnosti, kako bismo uverili prodavce da nam je zaista važno da zadovoljstvo bude obostrano.

Besplatna procena vrednosti vozila, otkup svih vrsta vozila, bez obzira na njihovo stanje i besplatna usluga šlepovanja u slučaju otkupa havarisanih vozila su pogodnosti koje naročito ističemo. Kontaktirajte nas, a mi ćemo vam izaći u susret u najkraćem mogućem roku.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem