Peugeot 206, 2005. godište, Beograd

Peugeot 206, 2005. godište, Beograd

 

Peugeot 206, mali gradski automobil, počeo je svoju proizvodnju 1998. godine pod okriljem francuskog proizvođača Peugeot. Ovaj automobil je bio dostupan kao hatchback s troje ili petoro vrata, te kao karavan i kupe-kabriolet varijanta.

U početku je 206-ica bila dostupna isključivo kao hatchback, sa izborom od tri benzinska i jednog dizelskog motora. 2001. godine su dodate nove verzije modela, karavan nazvan 206 SW i kupe-kabriolet varijanta poznata kao 206 CC. Kasnije, 2003. godine, uvedena je i sportska varijanta pod nazivom 206 RC, koja je bila opremljena 2-litrenim benzinskim motorom koji je razvijao snagu od 177 konja.

Vlasnik ovog Peugeot 206 modela automobila iz Beograda stupio je u kontakt s nama kako bi dobio više informacija i dogovorio detalje oko prodaje svog vozila. Na brz način smo organizovali susret i izvršili besplatnu procenu vozila, a nakon toga mu pružili sve potrebne informacije o procesu otkupa. Kao i obično, celom sastanku i dogovoru smo pristupili vrlo profesionalno i efikasno.

Peugeot 206 karakteristike:

  • Stanje: Polovno vozilo
  • Kilometraža: 210.000 km
  • Godište: 2005.
  • Karoserija: Hečbek
  • Gorivo: Benzin
  • Kubikaža: 1360 cm3
  • Snaga motora: 55/75 (kW/KS)
  • Broj vrata: 2/3
  • Menjač: Manuelni 5 brzina
  • Broj sedišta: 5 sedišta

Kako su tekli pregovori oko otkupa?

Prodavac nas je kontaktirao tokom radnog vremena, zainteresovan za detalje otkupa. Nakon što smo brzo razjasnili sve bitne aspekte, organizovali smo sastanak za sledeći dan.

U dogovoreno vreme smo se našli sa vlasnikom vozila na dogovorenoj adresi u Beogradu. Vizuelnom procenom smo primetili da nema vidljivih oštećenja na automobilu, a nakon uspešne probne vožnje, predložili smo otkup po ceni od 1700 evra, na šta je vlasnik rado pristao.

Saradnja je još jednom uspešno završena, zadovoljstvom obe strane, a ugled naše firme i posla ponovo ojačao.

Želite da prodate svoje polovno vozilo? – Na pravom ste mestu!

Već dugi niz godina pružamo usluge za otkup automobila. Našim klijentima pružamo najkonkurentnije cene na tržištu, stručnu saradnju i prijatno iskustvo.

Razvijamo personalizovana rešenja za svakog klijenta, bez obzira na to da li žele prodati havarisani automobil ili kvalitetan polovni automobil. Ne ustručavajte se da nas kontaktirate i sami se uverite u kvalitet našeg poslovanja!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem