Peugeot 206, 2004. godište, Beograd

Peugeot automobili

Peugeot 206 je auto koji je proizvodila francuska fabrika automobila Peugeot. Vreme njegove proizvodnje bilo je od 1998. do 2009. godine, ali se i verzija 206+ proizvodila od 2009. do 2013. Ovaj model automobila je proizveden u više od 8,3 miliona primeraka.

Ovaj automobil se proizvodio u nekoliko verzija karoserije, troja i petoro vrata hečbek, sedan sa četvoro vrata, kupe kabriolet sa dvoja vrata i karavan sa petoro vrata. Vrlo dobra pasivna bezbednost putnika vezana je za ovaj automobil. Osvojio je četiri od maksimalnih pet zvezdica za bezbednost 2000. godine na evropskim testovima sudara.

Vlasnik ovog Peugeot-a 206 je na našoj veb stranici video potrebne informacije koje se tiču procesa otkupa, te je odlučio da nas kontaktira. Posebno mu se svidela činjenica da vršimo besplatnu procenu vrednosti svih automobila bez obzira na njihovo stanje.

Peugeot 206, karakteristike:

 • Godište 2003.
 • Kilometraža: 172.000 
 • Hečbek
 • Snaga motora: 44/60 (kw/ks)
 • Benzin
 • 2/3 vrata
 • Airbag za vozača i suvozača
 • ABS
 • Centralno zaključavanje
 • Kodiran ključ
 • 5 sedišta

Kako je tekla procedura otkupa?

Prodavac Peugeota je, nakon pregledane naše stranice, odlučio da nas kontaktira i nađe se sa nama u što kraćem roku. Odlučili smo da odmah nakon razgovora krenemo ka njemu, kako bismo što pre stigli da proverimo njegov auto i, po mogućstvu, izvršimo kupoprodaju. 

Kada smo stigli na datu destinaciju, kupac nas je lepo dočekao i nakon malo priče smo odlučili da sednemo i testiramo njegov automobil. Nakon 15-20 minuta vožnje njegovim naseljem smo primetili da vozilo ide sasvim dobro i da nema nikakvih poteškoća. Kada smo i to završili, ponudili smo vlasniku cenu od 1.700 evra, što se njemu svidelo, te je prodaja ubrzo i izvršena.

Da li želite da prodate svoj automobil?

Naša agencija vrši otkup automobila, automobila sa stranim tablicama, motora, skutera, džipova i teretnjaka nezavisno od njihovog stanja, brenda ili modela. 

Pozovite naš kontakt telefon, ili pošaljite online upit sa neophodnim podacima kako bismo uradili procenu vašeg polovnjaka i ponudili vam fer cenu. Na adresu dolazimo u najkraćem roku, a otkup automobila vršimo gde go da se nalazite! 

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem