Polovna Skoda Fabia 1.4 mpi 2001. godište iz Beograda

Polovna Skoda Fabia 1.4 mpi 2001. godište iz Beograda

Skoda Fabia predstavlja model koji je na našim prostorima doživeo veliku popularnost zbog svoje prihvatljive cene i sjane ponude motora.  Proizvodnja je počela 1999. godine i od tada je doživela veliki broj promena i novih modela, koji nisu gubili na popularnosti. Skoda Fabia je kreirana kao poboljšani i popularniji naslednik Skoda Felicie.

Svakodnevno dobijamo veliki broj poziva za otkup polovnih automobila svih vrsta  , a ovaj put smo otkupili polovnu Skoda Fabiu prve generacije. U daljem tekstu pogledajte kako je protekao otkup i kolika je bila otkupna cena.

Karakteristike Skoda Fabia 1.4 mpi 2002. godište

  • Vrsta: hečbek
  • Kilometraža: 220.000 kilometara
  • Motor: benzin
  • Zapremina motora: 1400 cm3
  • Snaga motora: 74/101 (kW/KS)
  • Emisiona klasa motora: Euro 3
  • Manuelni menjač: 5 brzina
  • Broj sedišta: 5 sedišta
  • Broj vrata: 4/5  vrata

Otkup i cena Skoda polovnjaka

Škoda Fabia je mali putnički automobil koji je razvijen u periodu kada je kompanija počinjala sa svojim redizajnom i promenom proizvodne linije i izgleda. Ovaj automobil se u najvećoj meri našao u voznom parku velikog broja kompanija u van verziji zbog svoje praktičnosti, male potrošnje i sjajnog kvaliteta. Ovaj put smo imali priliku da otkupimo model sa benzinskim motorom 1.4 mpi sa 101KS.

Nikada nam nije važno koji motor je postavljen u automobilu koji otkupljujemo, jer ćemo bez obzira na zapreminu i vrstu goriva uvek otkupiti automobil ukoliko dođemo do zajedničkog sporazuma.

Korisno nam je da znamo o kojem se motoru radi kada nas pozovete, jer nam je iskustvo pokazalo da treba biti spreman za različit rad agregata iste generacije i poznavanje čestih problema istih. To nam omogućava da vam damo realnu ponudu za vaše vozilo koje želite da date na otkup.

Vlasnik je želeo da proda ovaj automobil jer je smatrao da je vreme za zamenu usled starosti i problema kojih ima na raznim delovima motora. Automobil je u voznom stanju sa izgledom jednog prosečnog automobila ove starosti. Na eksterijeru nije imao značajne promene izgleda, dok je u unutrašnjosti automobila stanje bilo malo lošije usled dugogodišnje vožnje.

Sve ovo je bio razlog zašto vlasnik nije mogao lako da proda svoj automobil koji je bio pohaban usled velikog broja kilometara i godina starosti. Zato je čitajući naša iskustva shvatio kako mi radimo svoj posao i odlučio da nas pozove.

Automobil je zahtevao veliki rad na popravci svih nedostataka, pa je potrebno uložiti veliku količinu novca kako bi popravili sve nedostatke. Procenili smo da je fer cena za otkup Skoda Fabia 1.4 mpi iznosi 1200€.

Fer i pošten otkup Škoda automobila

Kada dođe vreme za prodaju automobila, a nikako ne uspevate da prodate svog četvorotočkaša, znajte da uvek ima neko ko će ga otkupiti – i to po najpovoljnijoj ceni.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem