Polovna Toyota Yaris 1.0 VVTi 2000. godište iz Mladenovca

Polovna Toyota Yaris 1.0 VVTi 2000. godište iz Mladenovca

Toyota Yaris je mali gradski automobil ovog Japanskog proizvođača koji je u prodaju izašao 1999. godine, dok je 2000. godine izabran za Evropski automobil godine. Danas se proizvodnja ovog popularnog malog gradskog automobila nastavlja i predstavlja jedan od najprodavanijih modela u ponudi Toyote.

Mi svakodnevno dobijamo pozive za otkup polovnih automobila svih vrsta, a ovaj put smo imali priliku da otkupimo polovni Toyota Yaris prve generacije. Pročitajte u nastavku teksta kako je protekao otkup i kolika je bila cena za ovaj Toyota polovnjak.

Karakteristike Toyota Yaris 1.o VVti 2000. godište

 • Vrsta: hečbek
 • Kilometraža: 187.000 kilometara
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 998 cm3
 • Snaga motora: 50/68 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Manuelni menjač 5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 2/3 vrata
 • Neregistrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, ESP, ASR, ABS, child lock, daljinsko zaključavanje
 • Oštećene karoserije – rđa

Otkup cena Toyota polovnjaka

Prva generacija Toyota Yaris automobila je pokupila veliki broj simpatija kupaca širom sveta, ali najviše u Evropi gde je i proglašen za automobil godine 2000. Ono što je u velikoj meri davalo najveću prednost ovom automobilu je njegova veličina, pouzdan motor i jako mala potrošnja jer je motor od 1.3 litara zapremine bio najveći motor u ponudi za ovaj model. Ovog puta smo imali priliku da otkupimo Toyota Yaris sa motorom od 1.0 litara sa VVTi tehnologijom ubrizgavanja.

U suštini nam nije važno koji agregat je postavljen u automobilu koji otkupljujemo, jer ćemo bez obzira na zapreminu i vrstu goriva želeti da otkupimo automobil ukoliko dođemo do zajedničkog sporazuma.

Korisno nam je da znamo o kojem se agregatu radi kada nas pozovete, jer nam je iskustvo pokazalo da treba biti spreman za različit rad agregata iste generacije i poznavanje čestih problema istih. To nam omogućava da vam damo realnu ponudu za vaše vozilo koje želite da date na otkup.

Vlasnik je najveći problem imao sa novim zakonom o tehničkom pregledu po kome usled rđe koja se pojavila po karoseriji, nije mogao da registruje ovo vozilo. Budući da nije mogao više da registruje ovaj automobil, sledeći korak je bio prodaja automobila. Motor je bio u potpunosti ispravan i nakon 190.000 pređenih kilometara.

Zbog svega navedenog, čitajući naša iskustva shvatio je kako mi radimo svoj posao i pozvao nas da dođemo i izvršimo besplatnu procenu u Mladenovcu, što radimo na čitavoj teritoriji Srbije.

Osim problema sa karoserijom i rđom koja se pojavila po obodima i dnu automobila, ovaj mali gradski automobil je bio u odličnom stanju. Motor i unutrašnjost su bili u pristojnom stanju. Procenili smo da je fer cena za otkup Toyota Yaris 1.0 polovnjaka iznosila 1000€. Brzo smo završili sve neophodne stvari vezane za prenos vlasništva, spakovali smo automobil i brzo završili posao.

Fer i pošten otkup Toyota automobila

Kada dođe vreme za prodaju automobila, a nikako ne uspevate da prodate svog četvorotočkaša, znajte da uvek ima neko ko će kupiti – i to najboljoj ceni.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem