Polovni Ford Focus TDCI 2001. godište iz Pančeva

Polovni Ford Focus

Kada je reč o kompaniji Ford, američkom multinacionalnom proizvođaču automobila, jedno od najpoznatijih hečbek putničkih vozila svakako je model Ford Focus. Ovaj automobil se proizvodi od 1998. godine, a ubrzo je na tržištu postao jedan od najprodavanijih Fordovih putničkih modela srednje klase.

Model Focus američkog proizvođača automobila postoji u tri generacije, u zavisnosti od dizajna i performasi. Model Ford Focus je 1999. godine dobio laskavu titulu automobila godine. Kompaktna hečbek verzija sa troje i petoro vrata je brzo zagospodarila tržištem gradskih automobila, čija je cena bila dostupna široj grupi kupaca.

S obzirom na to da svakog dana dobijamo veliki broj poziva za otkup polovnih automobila svih vrsta, ovog puta nas je kontaktirao vlasnik automobila Ford Focus 2001. godište iz Pančeva. U nastavku teksta pročitajte kako je izgledao otkup polovnog modela poznatog američkog proizvođača.

Karakteristike modela Ford Focus TDCI iz 2001. godine

 • Vrsta: hečbek
 • Kilometraža: 205.000 km
 • Motor: dizel
 • Zapremina motora: 1800 cm3
 • Snaga motora: 85/116 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 2/3 vrata
 • Manuelna klima
 • Registrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, centralno zaključavanje, metalik boja, daljinsko zaključavanje, centralno zaključavanje, branici u boji auta, servo volan, električni podizači, aluminijumske felne, DVD/TV.

Ford Focus polovni automobil

Otkup i cena Ford Focus polovnjaka

Ono što je veoma bitna stavka u našem poslovanju jeste činjenica da otkupljujemo sve vrste automobila, bez obzira na broj pređenih kilometara, vozno stanje ili enterijer. Jedini razlog zbog kojeg vršimo inspekciju vozila je kako bismo na najbolji mogući način utvrdili realnu cenu automobila.

Nas je kontaktirao vlasnik polovnog Ford Focus vozila iz Pančeva. Na teren izlazimo u roku od 48h, pa je tako bilo i ovog puta. Nakon obavljene inspekcije, utvrdili smo da je vozilo u dobrom stanju. Manje ogrebotine na karoseriji su posledica dugotrajne vožnje.

Vlasnik nam se poverio da je automobil već 15 godina u porodici i da je zato odlučio da proda svoje vozilo. Uz razgovor sa vlasnikom, nakon inspekcije vozila i utvrđivanja trenutnog stanja, na obostrano zadovoljstvo, utvrdili smo da je realna cena Ford Focus polovnjaka 1.600 evra.

Fer i pošten otkup Ford Focus automobila

Ukoliko ste čitajući ovaj tekst shvatili da je i vaš polovnjak zreo za prodaju, mi ćemo vrlo rado doći kod vas i na licu mesta utvrditi realnu cenu. Kontaktirajte nas ukoliko imate bilo kakvih pitanja i u narednih 48 sati naši ljudi izaći će na teren. Bez obzira na godište, stanje ili pređenu kilometražu, naša agencija se bavi otkupom svih polovnih vozila, a keš dobijate na ruke!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem