Polovni Citroen Xsara 2004. godište iz Novog Sada

Citroen Xsara polovni automobil

Francuska kompanija Citroen je model Xsara proizvodila u periodu od 1997. do 2006. godine. Nastao kao zajednička platforma kompanija Peugeot i Citroen, odnosno kao razvijen model druga dva modela – Citroen ZX i Peugeot 306 – Citroen Xsara proizvodio se kao hečbek sa troja i petoro vrata, te u karavan verziji.

Nama se nedavno javio vlasnik polovnog Citroen Xsara automobila iz Novog Sada. Bez ikakvog dvoumljenja, dogvorili smo izlazak na teren kako bismo izvršili inspekciju vozila. Mi otkupljujemo sve vrste vozila, a stvari koje nas zanimaju kod otkupa su godište, broj pređenih kilomeatara, enterijer i vozno stanje. Naravno, sve to kako bi se utvrdila najbolja ponuda za otup polovnog automobila.

Na vaš poziv dolazimo potpuno besplatno, nakon inspekcije i pregleda stanja vozila, uz razgovor sa vama, pravimo fer tržišnu ponudu i posao završavamo na obostrano zadovoljstvo.

Karakteristike modela Citroen Xsara iz 2004. godine

 • Vrsta: limuzina
 • Kilometraža: 240.000 km
 • Motor: benzin+gas (TNG)
 • Zapremina motora: 1600 cm3
 • Snaga motora: 80/109 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Manuelna klima
 • Registrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, kao i bočni airbag, child lock, ABS, ESP, ASR, kodiran ključ, centralno zaključavanje, multifunkcionalni volan, servo volan, električni podizači, električni retrovizori, daljinsko zaključavanje, sedišta podesiva po visini, svetla za maglu, parking senzori, radio CD

Polovni automobil Citroen Xsara

Otkup i cena Citroen Xsara polovnjaka

Francuski proizvođač automobila Citroen deo je grupe PSA Peugeot Citroen od 1976. godine. Kompaniju je osnovo 1919. godine industrijski magnat Andre-Gustav Citroen. Nekih petnaestak godina kasnije, proslavila se korišćenjem inovativne tehnologije u proizvodnji serije automobila sa četvorocilindričnim i šestocilindričnim motorima.

Kompanija je poznata i kao začetnik hidropneumatskog sistema kočenja. Takođe, francuski proizvođač automobila jedina je kompanija koja je tri puta osvajala zvanične šampionate različitih trkačkih federacija.

Vlasnik polovnog automobila Citroen Xsara iz Novog Sada kontaktirao nas je kako bismo otkupili njegovo vozilo. Sledećeg dana, izašli smo na teren i obavili inspekciju vozila. Detaljnim pregledom utvrdili smo da je na nekoliko mesta karoserija ulubljena ili oštećena, kod prednjeg levog fara primetno veće oštećenje, dok je enterijer vozila solidno očuvan.

Prema rečima vlasnika, automobil se u njegovoj porodici nalazio više od deset godina. Odlučio se da proda svoj automobil jer je vreme za kupovinu novog, a “ovaj je poslužio svrsi”. Važno je napomenuti da vršimo otkup svih vozila, pa nas je iz tog razlog i kontaktirao.

Nakon obavljenje inspekcije, utvrđenog stanja i razgovora sa vlasnikom automobila, odlučimo smo da ponudimo fer i korektnu cenu na obostrano zadovoljstvo. Zaključeno je da je realna cena za polovni Citroen Xsara – 1.300 evra.

Fer i korektan otkup Citroen Xsara automobila

Kod nas možete da obavite otkup Citroen vozila po najpovoljnijim cenama. Kao što ste na osnovu ovog teksta uverili, vršimo otkup svih polovnih automobila, bez obzira na kilometražu, vozno stanje ili enterijer. Dogovor postižemo na obostrano zadovoljstvo, a keš dobijate na ruke!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem