Oštećeni Renault Modus, 2005. godište, Mladenovac

bočni prikaz zelenog automobila Renault Modus

Renault Modus je automobil francuskog proizvođača, koji se proizvodio od 2004. do 2012. godine u Valjadolidu. Pripada kategoriji miniven automobila, ali zahvljaujuči svom izgledu jeste najmanja moguća verzija svoje vrste. Izgleda kao veća varijanta modela Renault Clio 3, sa kojim deli istu platformu i specifikacije. 

Verzija Grand Renault Modus je kako i samo ime kaže nešto veći, dok je i kod klasičnog modela došlo do redizajniranja 2008. godine. Automobil je podržan motorima različite snage u zavisnosti od modela. Prvi je mini automobil koji je dobio nagradu za bezbednost putnika od strane evropske agencije za istraživanje bezbednosti. 

Vlasnik oštećenog modela Renault Modus nas je kontaktirao sa željom da se raspita o uslovima otkupa. Na samom početku ga je zanimalo da li vršimo otkup oštećenih automobila. Odgovor je bio potvrdan, a otkup vozila u bilo kom stanju je samo jedna od pogodnosti koje pružamo. 

Renault Modus, karakteristike:

  • 2005. godište
  • polovno, oštećeno vozilo
  • kilometraža: 120.000
  • karoserija: hečbek
  • snaga motora: 82/111 (kW/KS)
  • 5 sedišta
  • manuelni menjač
  • 5 brzina
  • prednji pogon
  • gorivo: benzin

Bočna strana oštećenog automobila Renault ModusKako je tekao proces otkupa?

Prodavac modela Renault Modus je putem našeg sajta saznao da vršimo otkup automobila u kakvom god da su stanju, bez obzira da li su havarisani i oštećeni. S obzirom da je većinu informacija pronašao na sajtu, obavili smo veoma kratak razgovor i dogovorili se za mesto susreta, radi testiranja automobila.

Sastanak smo ubacili u naš prvi slobodan termin, kako bi vlasnik što manje čekao. Poznati smo po brzini i efikasnosti u radu, zbog čega uspešno poslujemo dugi niz godina. Nakon susreta smo kratko proćaskali i odlučili da na licu mesta obavimo besplatnu procenu vozila. Automobil nije u voznom stanju i potrebne su mu obimne popravke, stoga smo odlučili da ponudimo 500 evra, što je prodavac zadovoljno prihvatio. 

Vozila marke Renault važe za veoma kvalitetna, pa su zato i česta na našim ulicama. U ovom slučaju nismo mogli da ponudimo veću cenu zbog oštećenja, već smo dali fer ponudu u skladu sa svim okolnostima.

Da li i vi prodajete sopstveni automobil?

Ukoliko ste zainteresovani za prodaju, znajte da otkup automobila vršimo prema fer cenama i to veoma profesionalno, o čemu mnogi mogu da posvedoče.

Otkup vozila je delatnost u kojoj važimo za jednog od najboljih konkurenata na tržištu, jer svoj posao obavljamo etički, brzo i efikasno.

Besplatna procena vozila je jedna od najbitnijih pogodnosti koje nudimo. Možete bez ikakvog ulaganja znati koliko vredi vaše vozilo na tržištu polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem