Oštećeni Peugeot 406 2.0 HDI 2002. godište – Beograd

Otkup havarisanog Peugeot 406 automboila i cena

Peugeot 406 spada u one automobile koji će biti vanvremenski. Iako je u pitanju model iz 2002. godine, izgled ovog Peugeot 406 automobila, koji smo otkupili nedavno kao havarisani automobil, odiše stilom sa kraja 90-ih godina.

Smatramo da je upravo taj izgled automobila bezvremen, ali nažalost, baš ovaj konkretan model koji smo otkupili pre nekoliko dana u Beogradu je imao oštećenje prednjeg branika, farova i desne strane haube kao posledica sudara. Evo kako smo ga otkupili.

Karakteristike oštećenog automobila: Peugeot 406 2.0 – 2002. godište

 • Slupani Peugeot 406 2.0 – 2002. 2002. godište
 • 230.000 km
 • Limuzina
 • Euro 3 motor – dizel1997 cm3
 • 107 konjskih snaga
 • Registrovan još 3 meseca
 • Negaražiran
 • Teže oštećenje prednjeg branika
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Automatska klima
 • Metalik siva
 • Od ostale sigurnosne i druge opreme poseduje: airbag za vozača i suvozača, bočni airbag, child lock, blokada motora, centralno i daljinsko zaključavanje, ABS, putni računar, sedišta podesiva po visini, električni retrovizori, parking senzori, alu felne itd.

Ovako je prošao otkup havarisane Pežo 406-ce

Kao što se može videti iz opisa opreme ovog automobila, Pežo 406 je zaista opremljen kvalitetnom bezbednosnom opremom. Upravo zato bi vlasnik automobila iz Beograda, koji nas je pozvao mesec dana nakon što mu se automobil oštetio, prošao bez ikakvih povreda čak i da je lično učestvovao u sudaru. Naime, vlasnikov automobil je bio parkiran u ulici, pri čemu ga je nesmotreni vozač udario prilikom parkiranja i kretanja u rikverc.

Cena za havarisani Peugeot 406 automobil

Ovaj blaži sudar je ostavio prilične posledice na branik, haubu i farove, ali to nije glavni razlog zbog kog je vlasnik Peugeot 406-ce odlučio da proda auto. Naime, već je planirao da to učini, kako bi ovaj automobil zamenio za novi terenac.

Ovaj nesrećni događaj ga je samo pogurao u tom smeru, a kako nije uspeo da otkrije ko mu je automobil oštetio i kako nije imao baš sjajnu polisu osiguranja automobila, odlučio je da je krajnje vreme da automobil proda, nakon 230.000 pređenih kilometara.

Mi smo uzeli u obzir sve faktore, a kako se ovaj slupani Peugeot nalazio u Beogradu, očas posla smo došli na teren da utvrdimo sve činjenice i iznesemo ponudu.

Ponuda i cena oštećenog Peugeot 406 automobila

Kako je vlasnik bio odlučan da proda svoj automobil bez ikakvog umaranja i potrage za kupcem, odmah je prihvatio našu ponudu koja je zaista bila fer. U proseku se za ovakav model automobila otprilike očekuje oko 2400 eura, a mi smo uračunavši cenu štete i druge faktore, procenili da ovaj automobil vredi 1600 evra.

Novac je isplaćen odmah na licu mesta, pa smo svi sa ovog sastanka otišli zadovoljni.

Fer i pošten otkup svih Peugeot automobila

Kao što već znate naša primarna delatnost jeste otkup havarisanih automobila, pa uopšte nije važna niti marka niti stanje u kom se automobil nalazi, mi ćemo ga rado otkupiti. Ukoliko i vi posedujete neki ispravan polovni automobil marke Peugeot, slobodno nas okrenite i rado ćemo izaći na teren da besplatno procenimo automobil i zaključimo još jedan uspešan otkup polovnog automobila.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem