Oštećeni Hyundai Accent 1.5 CRDI 2009. iz Beograda

otkupljeni oštećeni hyundai accent crdi 2009.
Hyundai Accent je subkompaktni automobil koji proizvodi južno Korejski proizvođač Hyundai. Do sada je proizvedeno četiri generacije ovog modela, a sledeće godine se očekuje peta generacija.otkupljeni oštećeni hyundai accent crdi 2009.Hyundai je čest automobil na našim ulicama, a budući da mi otkupljujemo sve marke automobila, pogledajte kako smo otkupili jedan Hyundai Accent treće generacije iz Beograda.

Karakteristike automobila Hyundai Accent 1.5 CRDI iz 2009.

 • Polovni automobil Hyundai Accent 1.5 CRDI 2009. godište
 • Vrsta: limuzina
 • Kilometraža: 87.300 km
 • Motor: dizel
 • Zapremina motora: 1493 cm3
 • Snaga motora: 80/110 (kW/KS)
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Emisiona klasa: euro 4
 • 5 sedišta
 • 4/5 vrata
 • registrovan do 4.2018.
 • od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, klima, ABS, centralno zaključavanje, child lock, servo, podesiva sedišta…
 • oštećenje prednjeg desnog fara

Otkup i cena Hyundai polovnjaka

Iako je namera Hyunadia sa ovim automobilom bila da prosto popuni prazninu između svojih modela dok na tržište ne izbace mali porodični automobil, Accent je naišao na dobar prijem od strane potrošača.

Automobil je veoma kvalitetno odrađen, iako su prvi modeli izašli 2006., i dalje se oseća tvrdoća. Plastika ne krcka i ne ispušta neprijatne zvukove u toku vožnje. Motori su pouzdani, bez obzira da li su benzinci ili dizel.

Relativno mali potrošač za svoju veličinu, prtljažnik je veliki i ceo auto je prostran. Sa njim može komotno da na duži put krene četiri osobe.

Vlasnik ovog automobila je bio zadovoljan svojim četvorotočkašem. Kupio ga je novog i gotovo redovno održavao, odlično ga je služio. Međutim, našao se u manjem udesu u kojem je oštećen prednji branik, far i doboš.

otkupljeni oštećeni hyundai accent crdi 2009.

Suočen sa visokim troškovima popravke, ipak se odlučio da je vreme za promenu. Budući da je veoma teško naći kupca za oštećen automobil odlučio je da nas pozove.

 

Kada smo došli kod vlasnika da otkupimo automobil na Vračaru, videli smo u kakvom je stanju i prema tome smo odredili cenu. Na osnovu iskustva, proračunali smo da je fer cena od 2000€ za oštećeni Hyundai Accent 2009. godište adekvatna.

Dali smo vlasniku novac u kešu i obavezali se da preuzmemo sav ostali posao oko papirologije. Postali smo bogatiji za dobar azijski automobil koji nije imao mnogo sreće na putu.

otkupljeni oštećeni hyundai accent crdi 2009.

Fer i pošten otkup svih Hyundai automobila

Ukoliko tražite nekoga da otkupi Vaš Hyundai automobil ne tražite dalje! Ispravan ili neispravan, otkupićemo bilo koji Hyundai model da vozite. Pozovite naš broj za brzu prodaju i novac na ruke.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem