Oštećeni Ford Focus 1.8 – 2003. godište iz Beograda

Polovni Ford Focus 1.8 tdci

Ford Focus je proizvod američkog proizvođača automobila Ford. Proizvodnja modela Focus datira još od 1998. godine, od kada je krenula njegova prodaja na većini svetskih tržišta. Pročitajte kako je protekao otkup polovnjaka Ford Fokus i koje su njegove karakteristike.

Karakteristike automobila: Ford Focus 1.8 tdci 2003. godište

  • Polovni Ford Focus 1.8 tdci
  • 2003. godište
  • 160.000 km
  • Hečbek
  • Dizel motor – 1800 cm3
  • 85/116 (kW/KS)
  • Neregistrovan
  • Značajno oštećen
  • Iako je oštećen, automobil od sigurnosne opreme poseduje: airbag za vozača i suvozača, bočni airbag, child lock, ABS, kodiran ključ, centralno zaključavanje, blokada motora, električni retrovizori, tonirana stakla, električni podizači i radio CD.

Ovako smo otkupili polovni Ford Focus iz Beograda

Vlasnik polovnog Ford Focusa javio nam se sa željom da u što kraćem roku proda svoj polovni automobil. Naime, mladi vlasnik već duže vreme ne živi u Srbiji, automobil je nedavno dobio u nasledstvo, a kako je on prilično oštećen i trenutno nije u voznom stanju, vlasnik je zaključio da mu se više isplati da ga što brže proda.

oštećeni polovni ford focus 2003. godiste

Posle kraćeg razgovora, dogovorili smo se da već sutradan izađemo na teren i izvršimo besplatnu procenu automobila iako je opis već sve govorio. Kao što na slikama možete videti, automobil je imao vidljiva spoljna oštećenja i probušene gume što je značajno uticalo na cenu koju smo mu ponudili vlasniku, a koji je svega toga bio svestan.

Ponuda i cena polovnog Ford Focusa

Vlasnik je bio prilično odlučan da proda svoj polovni Ford Focus što brže i efikasnije, bez ikakve želje da malo poradi na automobilu i potom zaradi više. Uzimajući u obzir sve navedene karakteristike ponudili smo vlasniku cenu od 1000 € koju je on odmah prihvatio. Novac je isplaćen na ruke istog trenutka i time je na obostrano zadovoljstvo uspešno zaključen još jedan otkup polovnog automobila.

Fer i pošten otkup svih Ford automobila

Ukoliko i vi posedujete neki polovan Ford automobil i želite da ga prodate, sve što je potrebano jeste da nas kontaktirate, a mi ćemo u najkraćem roku izaći na teren, izvršiti besplatnu procenu vašeg vozila i za njega vam ponuditi fer otkupnu cenu.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem