Oštećen Audi A4, 2003. godište, Surčin

bočna strana oštećenog automobila Audi A4

Audi A4 predstavlja seriju automobila koji se proizvode od 1994. godine od strane nemačke kompanije Audi, pripadnika Valkswagen grupe. Automobil se do sada proizvodio u 5 generacija baziranih na Valkswagen B platformi, pri čemu je prva generacija modela A4 bila naslednik A80-ke.

Prva A4 serija označena je kao B5, sa naslednicima B6, B7, B8 i B9. Audi A4 je dostupan u dve verzije: limuzina i karavan, dok su verzije B6 i B7 imale i kabriolet, koja je se u verziji B8 pretvorila u Audi A5.

Prodavac oštećene limuzine marke Audi, modela A4 B6 nas je kontaktirao kako bi dobio sve potrebne informacije o uslovima kupoprodaje polovnih automobila. Istakli smo da vršimo besplatnu procenu vozila, kao i da se upit može poslati online.

Audi A4, karakteristike:

  • oštećeno, polovno vozilo
  • kilometraža: 240.000km
  • karoserija: limuzina
  • gorivo: benzin
  • prednji pogon
  • manuelni menjač
  • 5 brzina
  • snaga motora: 110/150 (kW/KS)
  • neregistrovan

zadnja strana sivog automobila Audi A4Kako je tekao proces otkupa?

Nakon što smo obavili kraći razgovor sa vlasnikom modela Audi A4, uputili smo gospodina da online popuni upit za procenu vrednosti, a ujedno smo dogovorili i sastanak za potencijalno preuzimanje vozila.

Potrudili smo se da vlasnik što manje čeka, tako da smo procenu vrednosti uradili u najkraćem mogućem roku. Gospodin se složio sa predloženom cenom od 1.500 evra, koja možda na prvi pogled deluje nisko. Ipak, činjenice da je vozilo poprilično oštećeno, nije registrovano i već ima veoma puno pređenih kilometara iza sebe, uticale su na konačno formiranje cene.

Automobili marke Audi važe za veoma popularne na našem tržištu preplavljenom modelima nemačkih proizvođača. Upravo zbog toga smo često imali prilike da se susrećemo sa automobilima iz Audi A4 serije i imamo puno pozitivnih iskustava.

Da li ste i sami zainteresovani za prodaju polovnog automobila?

Otkup automobila vršimo po veoma povoljnim cenama, zbog čega iza sebe imamo mnogo zadovoljnih mušterija. Klijenti su nam uvek na prvom mestu, pa smo prema tome spremni da svoj raspored prilagodimo upravo njima. Pozovite nas i sami se uverite u profesionalnost našeg rada.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem