Opel Zafira, 2004. godište, Beograd

Prednji bočni prikaz sivog automobila Opet Zafira

Model automobila nemačkog proizvođača marke Opel je godinama izbor ljudi sa velikim porodicama. Ovo prostrano vozilo je kalsičan reprezent kompaktnih miniven modela. Proizvodi se od 1999. godine do danas, kada je aktuelna treća generacija. 

Poseduje sedam sedišta u tri reda i savršen je za transport većeg broja ljudi. Klasična monovolumenska karoserija ima petoro vrata, dok se model javlja u verzijama sa motorima različite snage, na benzinski ili dizel pogon

Prodavac Opel Zafire iz Beograda je od nekoliko svojih prijatelja čuo da vršimo otkup polovnih vozila po veoma povoljnim cenama, kao i da izlazimo na teren u kratkom roku, kako bi bi obavili besplatnu procenu automobila

Opel Zafira, karakteristike:

  • karoserija: monovolumen (miniven)
  • kilometraža: 205.000km
  • gorivo: dizel
  • manuelni menjač
  • 5 brzina
  • snaga motora: 88/120 (kW/KS)
  • prednji pogon
  • 7 sedišta

Zadnji prikaz sivog automobila Opel ZafiraKako je tekao proces otkupa?

Vlasnik polovnog automobila marke Opel Zafira nas je kontaktirao sa željom da proda automobil. Nakon kraćeg razgovora smo istakli da nudimo fer i korektne uslove prodaje, ali da svaki automobil moramo da testiramo kako bi mogli dati realnu ponudu.

Dogovorili smo se da mesto susreta bude u beogradskoj opštini Zemun, u blizini mesta gde prodavac živi. Trudimo se da maksimalno izađemo u susret našim klijentima, kako bi im sam proces kupuprodaje protekao što jednostavnije. Nakon susreta lepog letnjeg popodneva smo obavili kratak razgovor upoznavanja i nakon toga test vožnju.

Uvideli smo da je vozilo u odličnom stanju, veoma startno i pogodno za gradsku vožnju i duža putovanja. Ponudili smo cenu od 2,400 evra, što je prodavac zadovoljno prihvatio. 

Proces otkupa je sa nama brz i efikasan, naročito kada imamo prilike da sarađujemo sa ljubaznim vlasnicima, koji prodaju automobile dobro poznate na našem tržištu, kao što je ovde bio slučaj. 

Da li i vi prodajete sopstveno polovno vozilo?

Imate staro vozilo spremno za prodaju koje stoji u garaži? Obavezno nas kontaktirajte jer obavljamo otkup automobila po najboljim mogućim cenama.

Vršimo besplatnu procenu vozila i izlazimo na teren u kratkom roku. Otkupljujemo vozila u svakom stanju u skladu sa realnom cenom.

Budite slobodni da nas kontaktirate za saradnju, jer ćemo otkupiti bilo kakav automobil ukoliko je na prodaju. Zaradite sarađujući sa nama!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem