Opel Vectra B 2.0 DTI 2001. godište, Loznica

Auto Opel Vectra crne boje

Opel Vectra je popularan porodični automobil srednje veličine koji je proizvodio nemački proizvođač automobila Opel. Imao je nekoliko generacija, a Opel Vectra B se odnosi na drugu generaciju, koja se proizvodila od 1995. do 2002. 

Opel Vectra B 2.0 DTI  je pouzdan i praktičan automobil koji nudi dobar balans između performansi, efikasnosti goriva i udobnosti. Pogodan je za pojedince ili porodice koje traže svestrano vozilo za svakodnevna putovanja ili putovanja na duge udaljenosti.

Vlasnik ovog automobila iz Loznice nas je kontaktirao, jer je želeo brzo i jednostavno da proda svoje vozilo. Veoma lako smo ugovorili termin i mesto sastanka kako bismo procenili vrednost auta i dali mu dodatne informacije o otkupu. 

Karakteristike:

  • Stanje: polovno vozilo
  • Kilometraža: 195.000 km 
  • Godište: 2001.
  • Karoserija: Limuzina 
  • Gorivo: Dizel  
  • Kubikaža: 1994 cm3
  • Snaga motora: 74/101 (kW/KS)
  • Menjač: Manuelni 5 brzina
  • Broj vrata: 4/5
  • Broj sedišta: 5 sedišta 

Sastanak sa vlasnikom radi procene vrednosti automobila

Veoma lako smo se sa vlasnikom dogovorili oko sastanka. Našli smo se na njegovoj adresi u Loznici i nakon vizuelne procene automobila uočili da nema nikakva oštećenja. Posle toga smo prešli na probnu vožnju. 

Kada smo probnom vožnjom utvrdili da je vozilo u sasvim solidnom stanju, predložili smo vlasniku otkupnu cenu od 980 evra. On se u potpunosti složio sa predloženom cenom otkupa, pa smo na licu mesta zaključili saradnju i isplatili čitav iznos. Svi smo se rastali zadovoljni, jer je saradnja protekla odlično.

Želite li da prodate vaš stari auto i kupite novi model? 

Ako planirate da se upustite u kuovinu novog automobila, ali pre toga planirate da prodate vaše trenutno vozilo – imamo sjajno rešenje za vas! 

Naša agencija za otkup automobila vam može pružiti besplatnu procenu vrednosti vozila, uz odličnu otkupnu cenu. Ukoliko ste zainteresovani, kontaktirajte nas putem online forme ili broja telefona, a mi ćemo se potruditi da odgovorimo na sve vaše zahteve!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem